RILA HOTEL 4* – Borovec

You are currently viewing RILA HOTEL 4* – Borovec

Хотелот Рила се наоѓа во срцето на ски центарот Боровец (1350м), веднаш до ски стазата. Располага со 257 соби, и 266 студиjа коi се наменети за фамилии. Располага со ресторан, лоби, тениско игралиште, одбојка, спа, базен, џакузи, (сауна, парна бања, и масажа со доплата).

 

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН, НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ЕУР, ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ОД 61,8МКД

-10% попуст за резервации до 31/10/21 за престој во период од 11/12/21 до 11/04/22

 

Нови валидни цени од 01.11.2021

RILA BOROVETS / 4* / BOROVETS
ПОЛУПАНСИОН 11.12.2021
29.12.2021
30.12.2021
08.01.2022
09.01.2022
11.02.2022
12.02.2022
18.02.2022
19.02.2022
27.02.2022
28.02.2022
07.03.2022
08.03.2022
11.04.2022
ЦЕНИ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН
SIGNATURE TWIN ROOM RESORT VIEW
DOUBLE ROOM 143 242 165 242 198 165 99
SINGLE ROOM 94.6 181.5 117.7 181.5 159.5 117.7 68.2
SGL 1+1 CHD (0-11,99) 111.1 198 134.2 198 176 134.2 84.7
SGL 1+2 CHD (0-11,99) (0-11,99) 127.6 214.5 150.7 214.5 192.5 150.7 101.2
DBL 2+1 CHD (0-1,99) 143 242 165 242 198 165 99
DBL 2+1 CHD (2-11,99) 159.5 258.5 181.5 258.5 214.5 181.5 115.5
SUPERIOR RESORT VIEW
DOUBLE ROOM 143 253 176 253 209 176 99
SINGLE ROOM 94.6 187 123.2 187 165 123.2 68.2
SGL 1+1 CHD (0-11,99) 111.1 203.5 139.7 203.5 181.5 139.7 84.7
SGL 1+2 CHD (0-11,99) (0-11,99) 127.6 220 156.2 220 198 156.2 101.2
DBL 2+1 CHD (0-1,99) 143 253 176 253 209 176 99
DBL 2+1 CHD (2-11,99) 159.5 269.5 192.5 269.5 225.5 192.5 115.5
SIGNATURE TWIN ROOM SLOPE VIEW
DOUBLE ROOM 154 264 176 264 220 176 110
SINGLE ROOM 105.6 193.6 128.7 193.6 171.6 128.7 79.2
SGL 1+1 CHD (0-11,99) 122.1 210.1 145.2 210.1 188.1 145.2 95.7
SGL 1+2 CHD (0-11,99) (0-11,99) 138.6 226.6 161.7 226.6 204.6 161.7 112.2
DBL 2+1 CHD (0-1,99) 154 264 176 264 220 176 110
DBL 2+1 CHD (2-11,99) 170.5 280.5 192.5 280.5 236.5 192.5 126.5
SUPERIOR SLOPE VIEW
DOUBLE ROOM 154 275 187 275 231 187 110
SINGLE ROOM 105.6 198 134.2 198 188.1 134.2 79.2
SGL 1+1 CHD (0-11,99) 122.1 214.5 150.7 214.5 204.6 150.7 95.7
SGL 1+2 CHD (0-11,99) (0-11,99) 138.6 231 167.2 231 221.1 167.2 112.2
DBL 2+1 CHD (0-1,99) 154 275 187 275 231 187 110
DBL 2+1 CHD (2-11,99) 170.5 291.5 203.5 291.5 247.5 203.5 126.5
FAMILY SUPERIOR RESORT VIEW
FAMILLY ROOM 2 ADL 154 264 176 264 220 176 110
FAM2 1+1 CHD (2-11,99) 154 264 176 264 220 176 110
FAM2 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 170.5 280.5 192.5 280.5 236.5 192.5 126.5
FAM2 2+1 CHD (0-1,99) 154 264 176 264 220 176 110
FAM2 2+1 CHD (2-11,99) 170.5 280.5 192.5 280.5 236.5 192.5 126.5
FAM2 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 170.5 280.5 192.5 280.5 236.5 192.5 126.5
FAM2 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 187 297 209 297 253 209 143
FAMILY SUPERIOR SLOPE VIEW
FAMILLY ROOM 2 ADL 165 286 187 286 242 187 121
FAM2 1+1 CHD (2-11,99) 165 286 187 286 242 187 121
FAM2 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 181.5 302.5 203.5 302.5 258.5 203.5 137.5
FAM2 2+1 CHD (0-1,99) 165 286 187 286 242 187 121
FAM2 2+1 CHD (2-11,99) 181.5 302.5 203.5 302.5 258.5 203.5 137.5
FAM2 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 181.5 302.5 203.5 302.5 258.5 203.5 137.5
FAM2 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 198 319 220 319 275 220 154
DELUXE SUITE RESORT VIEW
SUITE 2 ADULTS 189.2 363 235.4 363 319 235.4 136.4
SUITE 2 ADULTS+EXTRA BED 223.3 420.2 275 420.2 365.2 275 165
SUI2A 1+1 CHD (2-11,99) 189.2 363 235.4 363 319 235.4 136.4
SUI2A 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 189.2 363 235.4 363 319 235.4 136.4
SUI2A 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 205.7 379.5 251.9 379.5 335.5 251.9 152.9
SUI2A 2+1 CHD (0-1,99) 189.2 363 235.4 363 319 235.4 136.4
SUI2A 2+1 CHD (2-11,99) 205.7 379.5 251.9 379.5 335.5 251.9 152.9
SUI2A 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 205.7 379.5 251.9 379.5 335.5 251.9 152.9
SUI2A 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 222.2 396 268.4 396 352 268.4 169.4
SUI2A 3+1 CHD (0-1,99) 223.3 420.2 275 420.2 365.2 275 165
SUI2A 3+1 CHD (2-11,99) 239.8 436.7 291.5 436.7 381.7 291.5 181.5
DELUXE SUITE SLOPE VIEW
SUITE 2 ADULTS 211.2 387.2 257.4 387.2 343.2 257.4 158.4
SUITE 2 ADULTS+EXTRA BED 245.3 444.4 297 444.4 389.4 297 187
SUI2A 1+1 CHD (2-11,99) 211.2 387.2 257.4 387.2 343.2 257.4 158.4
SUI2A 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 211.2 387.2 257.4 387.2 343.2 257.4 158.4
SUI2A 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 227.7 403.7 273.9 403.7 359.7 273.9 174.9
SUI2A 2+1 CHD (0-1,99) 211.2 387.2 257.4 387.2 343.2 257.4 158.4
SUI2A 2+1 CHD (2-11,99) 227.7 403.7 273.9 403.7 359.7 273.9 174.9
SUI2A 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 227.7 403.7 273.9 403.7 359.7 273.9 174.9
SUI2A 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 244.2 420.2 290.4 420.2 376.2 290.4 191.4
SUI2A 3+1 CHD (0-1,99) 245.3 444.4 297 444.4 389.4 297 187
SUI2A 3+1 CHD (2-11,99) 261.8 460.9 313.5 460.9 405.9 313.5 203.5
INTERCONNECTED RESORT VIEW
DBL ROOM 2 ADULTS 222.2 407 279.4 407 363 279.4 169.4
DBL ROOM 3 ADULTS 254.1 456.4 315.7 456.4 390.4 315.7 183.7
DBL ROOM 4 ADULTS 286 506 352 506 418 352 198
DBL2A 2+2 CHD (0-11,99) (0-11,99) 255.2 440 312.4 440 396 312.4 202.4
DBL3A 3+1 CHD (0-11,99) 270.6 472.9 332.2 472.9 406.9 332.2 200.2
DBL3A 3+2 CHD (0-11,99) (0-11,99) 287.1 489.4 348.7 489.4 423.4 348.7 216.7
DBL4A 4+1 CHD (2-11,99) 302.5 522.5 368.5 522.5 434.5 368.5 214.5
DBL4A 4+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 302.5 522.5 368.5 522.5 434.5 368.5 214.5
DBL4A 4+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 319 539 385 539 451 385 231
INTERCONNECTED SLOPE VIEW
DBL ROOM 2 ADULTS 244.2 429 301.4 429 409.2 301.4 191.4
DBL ROOM 3 ADULTS 276.1 489.4 337.6 489.4 435.6 337.6 205.6
DBL ROOM 4 ADULTS 308 550 374 550 462 374 220
DBL2A 2+2 CHD (0-11,99) (0-11,99) 277.2 462 334.4 462 442.2 334.4 224.4
DBL3A 3+1 CHD (0-11,99) 292.6 505.9 354.1 505.9 452.1 354.1 222.1
DBL3A 3+2 CHD (0-11,99) (0-11,99) 309.1 522.4 370.6 522.4 468.6 370.6 238.6
DBL4A 4+1 CHD (2-11,99) 324.5 566.5 390.5 566.5 478.5 390.5 236.5
DBL4A 4+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 324.5 566.5 390.5 566.5 478.5 390.5 236.5
DBL4A 4+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 341 583 407 583 495 407 253
RELEASE DAYS 14 21 14 21 14 14 14

 

Во цената е вклучено: користење на внатрешен базен, wi-fi, паркинг (доколку има слободни места) бесплатено чување на ски опрема и фен за сушење на ски чизми.

Baby cot – Без доплата

Строго е забрането да се носи ски опрема и чизми за скијање во собите, сета се остава во депото на ски оставата на 1ви спрат.

 

Доплати:

 • -Задолжителна Новогодишна вечера – 80еур возрасно лице / 40еур дете од 2-11,99год
 • -Незадложителна Божиќна вечера – 40еур возрасно лице / 20еур дете од 2-11,99год
 • -Задолжителна туристичка такса по лице на ден од 1еур
 • -Дете од 0-1,99год – не плаќа такси

 

ПОЛИТИКИ ЗА ОТКАЗ НА РЕЗЕРВАЦИИ

 • Период од 11/12/2021-29/12/2021- за отказ од 1 до 4 денови пред пристигнување,50% од вкупната сума на аранжманот
 • Период од 11/12/2021-11/04/2022-No Show, 100% од вкупната сума на аранжманот
 • Период од 30.12.2021-08.01.2022-За отказ од 1 to 21 ден пред пристигнување, 50% од вкупната сума на аранжманот
 • Период од 09/01/2022-11/02/2022- За отказ од 1 to 14 денови пред пристигнување, 50% од вкупната сума на аранжманот
 • Период од 12.02.2022-18.02.2022 -За отказ од 1 to 14 денови пред пристигнување, 50% од вкупната сума на аранжманот
 • Период од 19.02.2022-27.02.2022 -За отказ од 1 to 14 денови пред пристигнување, 50% од вкупната сума на аранжманот
 • Период 28.02.2022-07.03.2022-За отказ од 1 to 14 денови пред пристигнување, 50% од вкупната сума на аранжманот
 • Период 08.03.2022-11.04.2022-За отказ од 1 to 14 денови пред пристигнување, 50% од вкупната сума на аранжманот

 

ОСТАНАТИ УСЛОВИ И ПОПУСТИ

LOYALTY CARD попуст 4 % (од 5 ноќевања нагоре)
Во соба е дозволено сместување на лица согласно предвидениот капацитет
Препорачуваме патничко осигурување (информации во агенцијата),
Важат Општите услови на СКТМ и ТА “MIG ТRAVEL“.