ПРОМО FAMILY ХОТЕЛИ – АНТАЛИЈА

You are currently viewing ПРОМО FAMILY ХОТЕЛИ  – АНТАЛИЈА

ПРОМО FAMILY ХОТЕЛИ

Цените се однесуваат за 2 возрасни + 2  деца до 11 год. во тотал
вклучено во цена : 
авионски превоз од Скопје + трансфери од аеродром до хотел + 7 дена + услуга

од дата  хотел област услуга ноќи  пакет цена
25.07 MIRABELL HOTEL ALANYA 4*  Аланија All inclusive 6 1550 €
25.07 CLUB SUNNY WORLD HOTEL ALANYA 5* Аланија All inclusive 6 1430 €
25.07 SARITAS HOTEL ALANYA 4* Аланија  All inclusive 6 1490 €
25.07 KLAS DOM HOTEL ALANYA 4* Аланија  All inclusive 6 1340 €
25.07 KLAS MORE BEACH HOTEL ALANYA 5*  Аланија Аll inclusive 6 1380 €
25.07 HEDEF BEACH RESORT ALANYA 5* Аланија Ultra all inclusive 6 1640 €
25.07 HEDEF RESORT & SPA ALANYA 5* Аланија  Ultra all inclusive 6 1640 €
25.07 PEMAR BEACH RESORT SIDE 5*  Сиде Ultra all inclusive 6 1910 €

Во цената е вклучено

Авионски превоз од Скопје
Аеродромски такси
Трансфер од аеродром (Анталија ) до хотел и обратно
Одредена услуга која е напишана за секој хотел