ОРГАНИЗИРАН ПРЕВОЗ ОД МАКЕДОНИЈА ЗА ВАЛОНА, САРАНДА И КСАМИЛ

ОРГАНИЗИРАН ПРЕВОЗ ОД МАКЕДОНИЈА ЗА ВАЛОНА, САРАНДА И КСАМИЛ

ОРГАНИЗИРАН ПРЕВОЗ ОД МАКЕДОНИЈА ЗА ВАЛОНА, САРАНДА И КСАМИЛ

 

Град на поаѓање Место на поаѓање Време на поаѓање
Велес Макпетрол кружен тек 22:00
Скопје Хотел Вип 22:30
Тетово Макпетрол на излез 23:15
Гостивар Бунар петрол 24:45
Кичево Лук Оил бензинска 00:45
Кавадарци Спроти Сетек (кружен) 22:50
Штип Пред нова пошта 21:40
Прилеп Салида 23:50
Битола Спортска сала 00:30
Ресен Автобуска 01:00
Охрид Макпетрол 01:45
Струга Нептун 02:00

 

*Пристигнување во ВАЛОНА, САРАНДА И КСАМИЛ секој ПЕТОК

*Поаѓање од МАКЕДОНИЈА ден претходно

Скопје-Валона- 45 €
Скопје-Саранда – 55€
Скопје-Ксамил- 55 €
Деца од 2-11,99год: -10€ од цената на возрасен

Тетово / Гостивар – Валона – 40 €
Тетово / Гостивар – Саранда – 50 €
Тетово / Гостивар – Ксамил – 50 €
Деца од 2-11,99год: -10еур од цената на возрасен

Битола / Ресен / Кичево – Валона- 40 €
Битола / Ресен / Кичево – Саранда – 50€
Битола / Ресен / Кичево – Ксамил- 50 €
Деца од 2-11,99год: -10еур од цената на возрасен

Охрид / Струга -Валона- 30 €
Охрид / Струга -Саранда – 40€
Охрид / Струга -Ксамил- 40 €
Деца од 2-11,99год: -10 € од цената на возрасен

 

Трансфер од Штип, Кавадарци и Прилеп до Битола + 10 еу по патник

Трансфер од Велес до Скопје + 10 еу по патник

 

*Патниците треба да бидат на договорено место 15 минути пред поаѓање

*Патниците ќе бидат контактирани ден пред поаѓање

*Поради густиот сообраќај во текот на летната сезона можни се определени доцнења за кои однапред се извинуваме

*Превозот ги слегува патниците до најблиска локација каде може да се паркира автобус

 

Патувањето за Албанија се реализира преку граничен премин ЌАФАСАН-Струга и може да се патува со ЛИЧНА КАРТА или со ПАСОШ !!!

 

 

Поаѓање од АЛБАНИЈА кон МАКЕДОНИЈА секој ПЕТОК

Поаѓање од  Ксамил – 13:00 часот / Tirana Bank

Поаѓање од Саранда – 13:30 часот / Hotel Butriniti

Поаѓање од Валона-16:30 часот / Hotel Primavera