Посета на саем на книга во Белград 23 Октомври

Посета на саем на книга во Белград 23 Октомври

64. Меѓународен саем на книгата во Белград

 

ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕТО:
 
23.октомври (среда)          СКОПЈЕ – БЕЛГРАД
Состанок на групата на паркингот спроти хотелот “Holiday Inn” во 04:00 часот. Поаѓање за Белград во 04:30ч. Патот води преку граничниот премин Табановце со попатни одмори. Пристигнување во Белград со трансфер до саемот и посета на “64.Мегународен саем на книгата”. Слободно време за индивидуални активности до заминување за Скопје во попладневните часови.  Можност за попатно застанување кај белградската IKEA,  како и  на други одморалишта согласно потребите на групата и условите на патот.

Пристигнување во Скопје наредниот ден во раните утрински часови.
Цена на аранжманот:  30 EUR (противвредност: 1.860,00 мкд)
 
 Во цената на аранжманот е вклучено:            
– Превоз со туристички автобус на наведената релација
– Организација на аранжманот и придружник на патувањето
 
Во цената на аранжманот не е вклучено:
– Влезница за 64.Меѓународен саем на книгата
– Патничко осигурување
         
Напомени:
– За реализација на аранжманот, потребен е минимум од 40 патници
– За овој аранжман важат Општите услови за патување на СКТМ и МИГ ТРАВЕЛ