Винарија ПОПОВА КУЛА Демир Капија

You are currently viewing Винарија ПОПОВА КУЛА Демир Капија

Околината на Винаријата Попова Кула ви нуди можност да уживате во една поразлична приказна.

Покрај тоа што имате можност да научете нешто повеќе за душата и аромите на виното,имате можност и да се поврзете со недопрената природа во околината.

 

→Едно ноќевање + дегустација на 3 вина и ордевер

Цена по лице

-двокреветна соба 1530 мкд

-еднокреветна соба 1840 мкд

→две ноќевање + едно ноќевање гратис + дегустација на 3 вина и ордевер

Цена по лице

-двокреветна соба 3075 мкд

-еднокреветна соба 3680 мкд

Цените се со вклучен појадок

За деца до 12 години е бесплатно,од 12 до 18 години се доплаќа 600мкд,а за трето лице над 18 години се доплаќа 1200 мкд.