Ostria Sea Side 4*

You are currently viewing Ostria Sea Side 4*

Регуларна понуда од Ostria Sea Side 4*

 

 

 

OSTRIA SEA SIDE HOTEL 4* HANIOTI                www.ostriahotel.com.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА–НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

4

19.05-08.06

09.06-15.06

16.06-29.06

30.06-13.07

14.07-20.08

21.08-10.09

11.09-24.09

25.09-08.10

DELUXE ROOM SEA VIEW

2 ADL

105

140

180

200

240

220

140

105

SUPERIOR ROOM GROUND FLOOR

2 ADL

95

130

160

180

220

200

130

95

Трето лице

56

56

56

56

56

56

56

56

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

SUPERIOR ROOM SIDE SEA VIEW

2 ADL

105

160

200

220

260

240

160

105

Трето лице

56

56

56

56

56

56

56

56

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

FAMILY SUITE GROUND FLOOR

2 ADL

142

180

220

240

280

260

180

142

Трето лице

56

56

56

56

56

56

56

56

Четврто лице

56

56

56

56

56

56

56

56

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

FAMILY SUITE SIDE SEA VIEW

2 ADL

138

210

260

280

320

300

210

151

Трето лице

56

56

56

56

56

56

56

56

Четврто лице

56

56

56

56

56

56

56

56

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

OSTRIA SUITE SIDE SEA VIEW

2 ADL

151

230

280

300

340

320

230

151

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Stayover Tax 3 EUR на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД