Ores Boutique 5*

You are currently viewing Ores Boutique 5*

Early Booking Discount понуда од Ores Boutique 5*

 

ORES BOUTIQUE HOTEL 5* BANSKO                        www.ores.bg

1

01.12.2021
23.12.2021

24.12.2021
28.12.2021

29.12.2021
02.01.2022

03.01.2022
15.01.2022

16.01.2022
27.01.2022

28.01.2022
17.02.2022

18.02.2022
26.02.2022

27.02.2022
17.04.2022

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

STANDARD

 

DOUBLE ROOM

98

153

191

153

116

153

116

98

SINGLE ROOM

97

152

190

152

115

152

115

97

DBL 1+1 CHD (2-12,99)

98

153

191

153

116

153

116

98

SGL 1+1 CHD (0-1,99)

98

153

191

153

116

153

116

98

DBL 1+2 CHD (2-6,99) (2-12,99)

109

164

202

164

126

164

126

109

DBL 2+1 CHD (0-1,99)

99

154

192

154

117

154

117

99

DBL 2+1 CHD (2-6,99)

109

164

202

164

126

164

126

109

1 BEDROOM APARTMENT

 

APARTMENT 2 AD

109

173

211

173

133

173

133

109

APARTMENT 2 AD+EXTRA BED

142

223

275

226

174

226

174

142

APT2 1+1 CHD (2-12,99)

109

173

211

173

133

173

133

109

APT2 1+2 CHD (0-1,99) (2-12,99)

110

174

212

174

134

174

134

110

APT2 1+2 CHD (2-12,99) (2-12,99)

120

184

222

184

144

184

144

120

APT2 2+1 CHD (0-1,99)

110

174

212

174

134

174

134

110

APT2 2+1 CHD (2-12,99)

120

184

222

184

144

184

144

120

APT2 2+2 CHD (0-1,99) (2-12,99)

121

185

223

185

145

185

145

121

APT2 2+2 CHD (2-12,99) (2-12,99)

138

201

239

201

161

201

161

137

2 BEDROOM APARTMENT

 

APARTMENT 4 AD

191

298

351

298

227

298

227

191

APT4 2+2 CHD (2-12,99) (2-12,99)

191

298

351

298

227

298

227

191

APT4 3+1 CHD (2-12,99)

191

298

351

298

227

298

227

191

APT4 3+2 CHD (0-1,99) (2-12,99)

192

299

352

299

278

299

228

192

APT4 3+2 CHD (2-12,99) (2-12,99)

202

308

362

308

238

308

237

202

APT4 4+1 CHD (0-1,99)

192

299

352

299

278

299

228

192

APT4 4+1 CHD (2-12,99)

202

308

362

308

238

308

237

202

2 BEDROOM APARTMENT LUX

 

APARTMENT 4 AD

218

311

373

311

236

311

236

218

APT4 2+2 CHD (2-12,99) (2-12,99)

218

311

373

311

236

311

236

218

APT4 3+1 CHD (2-12,99)

218

311

373

311

236

311

236

218

APT4 3+2 CHD (0-1,99) (2-12,99)

219

312

374

312

237

312

237

219

APT4 3+2 CHD (2-12,99) (2-12,99)

229

322

383

322

246

322

246

229

Полупансион

17

17

17

17

17

17

17

17

Деца од 2 до 12.99 год.

11

11

11

11

11

11

11

11

Baby cot

3

3

3

3

3

3

3

3

Такса за лице на ден

(на лице место )

0.60

0.60

0.60

0.60

0.60

0.60

0.60

0.60

Отказ

Под 3 дена 1 ноќ

Под 10 дена 3 ноќи

Под 14 дена 100%

Под 10 дена 3 ноќи

Под 5 дена 2 ноќи

Под 10 дена 3 ноќи

Под 5 дена 2 ноќи

Под 3 дена 1 ноќ

No Show

1 ноќ

100%

100%

100%

50%

100%

50%

1 ноќ

Минимум престој

2

3

4

3

3

3

3

2

Доплата за Новогодишна вечера 110 ЕУР за возрасни и 55 ЕУР за деца од 7 до 12.99 години, 25 ЕУР за деца од 4 до 6.99 година

Цената вклучува: затворен базен, интернет, ски гардероба

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2021 25% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2021 20% ПОПУСТ

7=6,14=12 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 23.12.2021 И ОД 27.02 ДО 17.04.2022

ПОПУСТИТЕ СЕ КОМБИНИРААТ