Ninos Grand Beach 4*

You are currently viewing Ninos Grand Beach 4*

Early Booking Discount понуда од Ninos Grand Beach 4*

 

 

 

 

 

NINOS GRAND BEACH HOTEL & RESORT 4* Kastrosikia (Preveza)

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – СЕ ВКЛУЧЕНО

0/4

01.10-31.10

18.09-30.09

01.07-16.07

30.08-17.09

17.07-29.08

Single Room Garden View

96

132

173

233

Single Room Sea View

102

138

179

239

Double Room Garden View

57

78

102

130

Double Room Sea View

60

81

105

133

Double Superior Garden View

64

85

109

137

Трето лице

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-7.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 8-11.99 г.

50%

50%

50%

50%

Double Superior Sea View

67

88

112

140

Трето лице

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-7.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 8-11.99 г.

50%

50%

50%

50%

Family Superior up to 4 pax

69

90

116

143

Трето лице

70%

70%

70%

70%

Четврто лице

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-7.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-7.99 г.

50%

50%

50%

50%

1 дете од 8-11.99 г.

50%

50%

50%

50%

2 дете од 8-11.99 г.

50%

50%

50%

50%

Family Sliding doors 2 Bedrooms

73

94

118

148

Трето лице

70%

70%

70%

70%

Четврто лице

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-7.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-7.99 г.

50%

50%

50%

50%

1 дете од 8-11.99 г.

50%

50%

50%

50%

2 дете од 8-11.99 г.

50%

50%

50%

50%

Junior Suite Garden View

73

94

118

144

Трето лице

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-7.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 8-11.99 г.

50%

50%

50%

50%

Junior Suite Sea View

76

97

120

148

Трето лице

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-7.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 8-11.99 г.

50%

50%

50%

50%

Junior Suite Sharing Pool

111

121

145

179

Трето лице

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-7.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 8-11.99 г.

50%

50%

50%

50%

Family Sliding Doors River Pool 2 Bedroms

108

127

148

180

Трето лице

70%

70%

70%

70%

Четврто лице

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-7.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-7.99 г.

50%

50%

50%

50%

1 дете од 8-11.99 г.

50%

50%

50%

50%

2 дете од 8-11.99 г.

50%

50%

50%

50%

Suite 1 Bedroom Double

104

121

145

185

Suite Presidential up to 6 pax

150

168

191

231

Трето лице

70%

70%

70%

70%

Четврто лице

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-7.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-7.99 г.

50%

50%

50%

50%

3 дете од 2-7.99 г.

50%

50%

50%

50%

4 дете од 2-7.99 г.

50%

50%

50%

50%

1 дете од 8-11.99 г.

50%

50%

50%

50%

2 дете од 8-11.99 г.

50%

50%

50%

50%

3 дете од 8-11.99 г.

50%

50%

50%

50%

4 дете од 8-11.99 г.

50%

50%

50%

50%

Минимум престој

3

3

3

3

Stayover tax 3 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Tariff Notes

1. Cancellation policy:

15-8 days prior to arrival, 2 nights fees.

7-1 days prior to arrival, 50% fees.

Non show, 100%

2. Rates are valid for all markets except Polish, Nordic, Dutch, Xzech, Slovakian, Hungarian and Romania

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2023 20% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2023 15% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.04.2023 10% ПОПУСТ

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ