Neikos Mediterraneo

You are currently viewing Neikos Mediterraneo

Early Booking Discount понуда од Neikos Mediterraneo

 

NEIKOS MEDITERRANEO 3* HANIOTI                                 www.neikosmed.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА-НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

10/4

28.04-19.05

24.09-08.10

20.05-09.06

10.09-23.09

10.06-23.06

 

24.06-14.07

27.08-09.09

15.07-26.08

COMFORT ROOM

2 Adults

84

95

114

149

183

STANDARD ROOM

2 Adults

76

86

103

133

165

PREMIUM SUITE

2 Adults

100

111

132

172

213

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

DELUXE SUITE

2 Adults

115

124

148

193

232

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

DUPLEX SUITE

2 Adults

121

131

156

203

243

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Мин.престој

3

3

3

3

3

Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Non show 100% of total amount

Early departure 100% of total amount

Cancelled 1-7 days before check-in 30% of total amount

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2023 20% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈАДО 20.04.2022 15% ПОПУСТ

УПЛАТА 30% ВЕДНАШ И 70% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ