НАПРАВИ САМ ПАТУВАЊЕ

You are currently viewing НАПРАВИ САМ ПАТУВАЊЕ

Направи Сам Патување е уникатно патување направено по вашите желби и интереси .

Сите оние искуства , места, патувања кои што би сакале од веќе креираните тури би можеле да ги вклучиме со што би се креирала една уникатна тура/патување врз основа на вашите желби и интереси.

Патувањето би се состоело со елементи од турите: 

Адреналинска

Историска

Craft

City Break

Гастрономска Тура.

 

Напомена:

Цената и времетраењето би зависеле од вашите интереси и потреби.

 

 

Важат општите услови за патување на  Т.А МИГ  Травел и СКТМ