Murite 4*

You are currently viewing  Murite 4*

Хотел Мурите се наоѓа во областа на Разлог, на 8км од Банско, располага со 3 згради, од кој зградата Камелија и Орхидеа не се поврзани со топла врска.

Хотелот располага со СПА центар: базен, сауна, парна бања, џакузи, фитнес. Хотелот располага со детски клуб, ресторани, надворешен паркинг, и обезбедува превоз до гондолата.

 

Начало

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ЕУР, ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ОД 61,8МКД

-15% Попуст за резервации направени до 30.10.2021, за период на престој од 01.12-27.12.2021 и 02.01-11.04.2022, со целосна уплата до 07.11.2021

-10% Попуст за резервации направени до 30.11.2021, за период на престој од 01.12-27.12.2021 и 02.01-11.04.2022, со целосна уплата до 07.12.2021

Хотелот ги промени цените на 27.10.2021, истите се ажурирани на 28.10.2021

MURITE CLUB HOTEL / 4* / BANSKO
HALF BOARD / EUR 01.12.2021
22.12.2021
23.12.2021
25.12.2021
26.12.2021
28.12.2021
29.12.2021
02.01.2022
03.01.2022
15.01.2022
16.01.2022
27.01.2022
28.01.2022
06.02.2022
07.02.2022
05.03.2022
06.03.2022
10.04.2022
ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН
STANDARD
DOUBLE ROOM 46.2 66 46.2 99 66 61.6 66 61.6 46.2
SINGLE ROOM 34.6 49.5 34.6 74.2 49.5 46.2 49.5 46.2 34.6
DBL 1+1 CHD (6-13,99) 34.6 49.5 34.6 74.2 49.5 46.2 49.5 46.2 34.6
SGL 1+1 CHD (0-5,99) 34.6 49.5 34.6 74.2 49.5 46.2 49.5 46.2 34.6
DELUXE
DOUBLE ROOM 57.2 77 57.2 110 77 72.6 77 72.6 57.2
SINGLE ROOM 42.9 57.7 42.9 82.5 57.7 54.4 57.7 54.4 42.9
DBL 1+1 CHD (6-13,99) 42.9 57.7 42.9 82.5 57.7 54.4 57.7 54.4 42.9
SGL 1+1 CHD (0-5,99) 42.9 57.7 42.9 82.5 57.7 54.4 57.7 54.4 42.9
1 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 2AD 57.2 77 57.2 110 77 72.6 77 72.6 57.2
APARTMENT 2AD+EXTRA BED 71.5 96.2 71.5 137.5 96.2 90.7 96.2 90.7 71.5
APARTMENT 2AD+EXTRA BED [2. ADL] 85.8 115.5 85.8 165 115.5 108.9 115.5 108.9 85.8
APT2 1+1 CHD (6-13,99) 57.2 77 57.2 110 77 72.6 77 72.6 57.2
APT2 1+2 CHD (0-5,99) (6-13,99) 57.2 77 57.2 110 77 72.6 77 72.6 57.2
APT2 1+2 CHD (6-13,99) (6-13,99) 57.2 77 57.2 110 77 72.6 77 72.6 57.2
APT2 2+1 CHD (0-5,99) 57.2 77 57.2 110 77 72.6 77 72.6 57.2
APT2 2+1 CHD (6-13,99) 57.2 77 57.2 110 77 72.6 77 72.6 57.2
APT2 2+2 CHD (0-5,99) (6-13,99) 57.2 77 57.2 110 77 72.6 77 72.6 57.2
APT2 2+2 CHD (6-13,99) (6-13,99) 71.5 96.2 71.5 137.5 96.2 90.7 96.2 90.7 71.5
APT2 3+1 CHD (0-5,99) 71.5 96.2 71.5 137.5 96.2 90.7 96.2 90.7 71.5
APT2 3+1 CHD (6-13,99) 85.8 115.5 85.8 165 115.5 108.9 115.5 108.9 85.8
1 BEDROOM APARTMENT DELUX
APARTMENT 2AD 68.2 88 68.2 121 88 83.6 88 83.6 68.2
APARTMENT 2AD+EXTRA BED 85.2 110 85.2 151.2 110 104.5 110 104.5 85.2
APARTMENT 2AD+EXTRA BED [2. ADL] 102.3 132 102.3 181.5 132 125.4 132 125.4 102.3
APT2 1+1 CHD (6-13,99) 68.2 88 68.2 121 88 83.6 88 83.6 68.2
APT2 1+2 CHD (0-5,99) (6-13,99) 68.2 88 68.2 121 88 83.6 88 83.6 68.2
APT2 1+2 CHD (6-13,99) (6-13,99) 68.2 88 68.2 121 88 83.6 88 83.6 68.2
APT2 2+1 CHD (0-5,99) 68.2 88 68.2 121 88 83.6 88 83.6 68.2
APT2 2+1 CHD (6-13,99) 68.2 88 68.2 121 88 83.6 88 83.6 68.2
APT2 2+2 CHD (0-5,99) (6-13,99) 68.2 88 68.2 121 88 83.6 88 83.6 68.2
APT2 2+2 CHD (6-13,99) (6-13,99) 85.2 110 85.25 151.2 110 104.5 110 104.5 85.2
APT2 3+1 CHD (0-5,99) 85.2 110 85.25 151.2 110 104.5 110 104.5 85.2
APT2 3+1 CHD (6-13,99) 102.3 132 102.3 181.5 132 125.4 132 125.4 102.3
2 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 4 AD 92.4 132 92.4 198 132 123.2 132 123.2 92.4
APARTMENT 4 AD+EXTRA BED 103.9 148.5 103.9 222.7 148.5 138.6 148.5 138.6 103.9
APARTMENT 4 AD+EXTRA BED [2. ADL] 115.5 165 115.5 247.5 165 154 165 154 115.5
APT4 2+2 CHD (6-13,99) (6-13,99) 92.4 132 92.4 198 132 123.2 132 123.2 92.4
APT4 2+3 CHD (0-5,99) (6-13,99) (6-13,99) 92.4 132 92.4 198 132 123.2 132 123.2 92.4
APT4 2+3 CHD (6-13,99) (6-13,99) (6-13,99) 92.4 132 92.4 198 132 123.2 132 123.2 92.4
APT4 2+4 CHD (6-13,99) (6-13,99) (6-13,99) (6-13,99) 103.95 148.5 103.95 222.75 148.5 138.6 148.5 138.6 103.95
APT4 3+1 CHD (6-13,99) 92.4 132 92.4 198 132 123.2 132 123.2 92.4
APT4 3+2 CHD (0-5,99) (6-13,99) 92.4 132 92.4 198 132 123.2 132 123.2 92.4
APT4 3+2 CHD (6-13,99) (6-13,99) 92.4 132 92.4 198 132 123.2 132 123.2 92.4
APT4 3+3 CHD (6-13,99) (6-13,99) (6-13,99) 103.9 148.5 103.9 222.7 148.5 138.6 148.5 138.6 103.9
APT4 4+1 CHD (0-5,99) 92.4 132 92.4 198 132 123.2 132 123.2 92.4
APT4 4+1 CHD (6-13,99) 92.4 132 92.4 198 132 123.2 132 123.2 92.4
APT4 4+2 CHD (0-5,99) (6-13,99) 92.4 132 92.4 198 132 123.2 132 123.2 92.4
APT4 4+2 CHD (6-13,99) (6-13,99) 103.9 148.5 103.9 222.75 148.5 138.6 148.5 138.6 103.9
2 BEDROOM APARTMENT DELUX
APARTMENT 4 AD 114.4 154 114.4 220 154 145.2 154 145.2 114.4
APARTMENT 4 AD+EXTRA BED 128.7 173.25 128.7 247.5 173.25 163.35 173.25 163.35 128.7
APARTMENT 4 AD+EXTRA BED [2. ADL] 143 192.5 143 275 192.5 181.5 192.5 181.5 143
APT4 2+2 CHD (6-13,99) (6-13,99) 114.4 154 114.4 220 154 145.2 154 145.2 114.4
APT4 2+3 CHD (0-5,99) (6-13,99) (6-13,99) 114.4 154 114.4 220 154 145.2 154 145.2 114.4
APT4 2+3 CHD (6-13,99) (6-13,99) (6-13,99) 114.4 154 114.4 220 154 145.2 154 145.2 114.4
APT4 2+4 CHD (6-13,99) (6-13,99) (6-13,99) (6-13,99) 128.7 173.25 128.7 247.5 173.25 163.35 173.25 163.35 128.7
APT4 3+1 CHD (6-13,99) 114.4 154 114.4 220 154 145.2 154 145.2 114.4
APT4 3+2 CHD (0-5,99) (6-13,99) 114.4 154 114.4 220 154 145.2 154 145.2 114.4
APT4 3+2 CHD (6-13,99) (6-13,99) 114.4 154 114.4 220 154 145.2 154 145.2 114.4
APT4 3+3 CHD (6-13,99) (6-13,99) (6-13,99) 128.7 173.25 128.7 247.5 173.25 163.35 173.25 163.35 128.7
APT4 4+1 CHD (0-5,99) 114.4 154 114.4 220 154 145.2 154 145.2 114.4
APT4 4+1 CHD (6-13,99) 114.4 154 114.4 220 154 145.2 154 145.2 114.4
APT4 4+2 CHD (0-5,99) (6-13,99) 114.4 154 114.4 220 154 145.2 154 145.2 114.4
APT4 4+2 CHD (6-13,99) (6-13,99) 128.7 173.25 128.7 247.5 173.25 163.35 173.25 163.35 128.7
RELEASE DAYS 3 14 3 21 14 10 14 10 3

Во цените е вклучено:

Употреба на спа центар, базен, сауна, џакузи, фитнес, превоз до гондолата, wi-fi во лоби, детски клуб, надворешен паркинг.

 

 • Промоциите може да се комбинираат со попустот за рано букирање само од 10%
 • Доплата за Се Вклучено: 10еур возрасен, 6еур дете од 6-13,99год.
 • Новогодишна вечера-задолжителна: 60еур возрасен, 30еур дете од 6-13,99год.
 • Промоциите и попустите за рано букирање не се комбинираат.
 • Доплатата за Се вклучено – не подлежи на попуст за рано букирање.
 • Бебешко кревече – бесплатно (на барање)

Хотелот го задржува правото на промена на цените во секое време, и сите нови резервации се прават по новите услови затекнати на датата кога се врши резервација

 

Зграда Азалија – се наоѓаат сите делукс соби и апартмани, ресторанот и спа центарот.

Зграда Орхидеја и Камелија – се наоѓаат сите стандардни соби и апартмани, мегу зградите нема топла врска.

Минимум престој во новогодишниот период е 4 ноќевања.

 

ПОЛИТИКИ ЗА ОТКАЗ НА РЕЗЕРВАЦИИ

 • Во период од 01.12-22.12.2021 и 06.03-10.04.2022 – до 2 дена пред пристигање без пенали, потоа 1 ноќевање пенали
 • Во период од 23.12-25.12.2021 и 03.01-05.03.2022 – до 7 дена пред пристигање без пенали, потоа 1 ноќевање пенали
 • Во период од 26.12-02.01.2022 – до 21 ден пред пристигање – без пенали, потоа 1 ноќевање пенали
 • Не појавување во хотел 2 ноќевања пенали

 

-Задолжителна туристичка такса по лице на ден од 1еур

-Дете од 0-1,99год – не плаќа такси

 

ОСТАНАТИ УСЛОВИ И ПОПУСТИ

LOYALTY CARD попуст 4 % (од 5 ноќевања нагоре)
Во соба е дозволено сместување на лица согласно предвидениот капацитет
Препорачуваме патничко осигурување (информации во агенцијата),
Важат Општите услови на СКТМ и ТА “MIG ТRAVEL“.