Mirablue Luxury Residences 3*

You are currently viewing Mirablue Luxury Residences 3*

Регуларна понуда од Mirablue Luxury Residences 3*

 

 

MIRABLUE LUXURY RESIDENCES 3* PEFKOCHORI                               www.mirablue.gr

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

0/15

27.04-13.05

02.10-17.10

 

14.05-10.06

 

11.06-08.07

09.07-22.07

23.07-27.08

28.08-16.09

17.09-01.10

Double Deluxe with Patio Sami Basement

39

45

52

64

72

63

53

Double Deluxe with Balcony Pool View

49

58

66

81

92

80

68

Maisonette Deluxe with Balcony Pool View up to 4 pax

53

64

76

97

109

96

78

Трето лице

20%

20%

20%

20%

20%

20%

20%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

10%

10%

10%

10%

10%

10%

10%

Maisonette Premium with Balcony Pool Front up to 4 pax

70

85

98

119

135

118

99

Трето лице

10%

10%

10%

10%

10%

10%

10%

Четврто лице

10%

10%

10%

10%

10%

10%

10%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

10%

10%

10%

10%

10%

10%

10%

Maisonette Executive with Terrace Pool View up to 4 pax

73

88

102

125

141

123

104

Трето лице

10%

10%

10%

10%

10%

10%

10%

Четврто лице

10%

10%

10%

10%

10%

10%

10%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

10%

10%

10%

10%

10%

10%

10%

Минимум престој

3

3

5

7

7

5

3

Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Cancellation policy:

10-8 days before the arrival 40%

7-4 days before the arrival 60%

3-1 days before the arrival 80%

Non-show 100%