Meliton Porto Carras 5* Nea Marmaras

You are currently viewing Meliton Porto Carras 5* Nea Marmaras

First Minute понуда од Meliton Porto Carras 5*

 

PORTO CARRAS MELITON 5* NEA MARMARAS                                               www.portocarras.gr

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

10

18.04-27.04

02.05-25.05

03.10-31.10

26.05-15.06

18.09-02.10

16.06-06.07

03.09-17.09

07.07-20.07

22.08-02.09

21.07-21.08

Single Room Sea or Marina View

115

131

183

260

297

Single Room Golf View

99

118

168

219

264

Captain’s Suite Marina Front

171

222

280

359

397

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

Standard Room Golf View

55

66

94

122

147

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Standard Room Sea or Marina View

64

73

102

145

165

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Suite Golf View

87

109

149

204

232

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Suite Sea or Marina View

95

117

162

228

251

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Family Room Golf View

69

91

127

175

199

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Family Room Sea or Marina View

76

98

136

189

218

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Junior Suite Golf View

66

80

111

151

175

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Junior Suite Sea or Marina View

73

87

119

165

201

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Superior Family One Bedroom Suite Golf View

102

127

178

247

288

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Superior Family One Bedroom Suite Sea / Marina View

113

138

195

267

312

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Superior Family Two Bedrooms Suite Sea / Marina View

146

175

238

383

421

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

Четврто лице

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 0-11.99 год.

25%

25%

25%

25%

25%

Superior Family Two Bedrooms Suite

Sea/Marina View

135

160

221

359

397

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

Четврто лице

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 0-11.99 год.

25%

25%

25%

25%

25%

Се вклучено

33

33

39

39

39

Деца од 2-11.99 год.

17

17

20

20

20

Минимум престој

3

3

3

5

5

Stayover tax 4 EUR по соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Cancelled 14-21 days before check-in 50% of total amount

Cancelled 1-13 days before check-in 80% of total amount

Non show 100% of total amount

Early departure 100% of total amount

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 15.04.2023 5% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 18.04 ДО 27.04.2023 И ОД 02.05 ДО 31.10.2023

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ