Медите СПА Вили 5*

Медите СПА Вили 5*

“Maldivian Houses” – 8 луксузни вили.

Вилите се со една, две или три спални соби и содржат:

Дневна соба со кујна и удобен и луксузен мебел.
Секоја вила има самостојно надворешно џакузи со минерална топла вода.
(Само вилите 5 и 6 имаат заедничко џакузи).
Вилната зона располага со бројни катчиња за седење на отворено и базен со минерална вода.
Лежалки,
Бар-базен.
Плазма телевизор
Можност за детско креветче
Кабловска телевизија
Интернет
Клима уред
Бања: Туш

Вила 1

Максимален капацитет 4 лица
Површина: 65 м2
Спални соби 2

Цените се на ДЕН

 сместување BB
 Наем на вила ( цена за 2 возрасни лица на ден) 170 €
 Доплата за возрасен на ден 26 €
 Доплата за дете 2-12 г. на ден 13 €

Цените се во €, плаќање во денарска противвредност 1€ = 62,00 мкд
деца до 2 г. бесплатно сместување со две возрасни лица

Легенда
DBL – двокреветна соба, STD – студио, APP – апартман
ADL – возрасен, CHD – дете,
BB – Ноќевање со појадок, HB – Полупансион

Цените вклучуваат:
Појадок по избор во ресторанот на хотел Медите или во собата
Неограничено:
Кафе
Чај
Мини бар
Вина – бело или црвено
Овошје – само за добредојде
Затворен топол базен со минерална вода,
Отворен базен со слатка вода
Отворен детски базен со слатка вода
Џакузи пред секоја вила со топла вода
Сауна парк, фитнес, зона за релаксација
Крпи, лежалки, бањарки, папучи
Комплетен козметички сет за бања (шампон, сапун, четка, паста за заби, соли за када, чешел)
Луксузна дневна соба со софи и целосно опремена кујна.
Употреба на интернет и кабловска  телевизија
Клима
Индивидуална услуга, шатл на територијата на комплексот
Можност да резервирате маса по ваш избор за целиот престој во еден од рестораните на комплексот

Вила 2

Максимален капацитет 5 лица
Површина: 68 м2
Спални соби 3

Цените се на ДЕН

 сместување BB
 Наем на вила ( цена за 2 возрасни лица на ден) 170 €
 Доплата за возрасен на ден 26 €
 Доплата за дете 2-12 г. на ден 13 €

Цените се во €, плаќање во денарска противвредност 1€ = 62,00 мкд
деца до 2 г. бесплатно сместување со две возрасни лица

Легенда
DBL – двокреветна соба, STD – студио, APP – апартман
ADL – возрасен, CHD – дете,
BB – Ноќевање со појадок, HB – Полупансион

Цените вклучуваат:
Појадок по избор во ресторанот на хотел Медите или во собата
Неограничено:
Кафе
Чај
Мини бар
Вина – бело или црвено
Овошје – само за добредојде
Затворен топол базен со минерална вода,
Отворен базен со слатка вода
Отворен детски базен со слатка вода
Џакузи пред секоја вила со топла вода
Сауна парк, фитнес, зона за релаксација
Крпи, лежалки, бањарки, папучи
Комплетен козметички сет за бања (шампон, сапун, четка, паста за заби, соли за када, чешел)
Луксузна дневна соба со софи и целосно опремена кујна.
Употреба на интернет и кабловска  телевизија
Клима
Индивидуална услуга, шатл на територијата на комплексот
Можност да резервирате маса по ваш избор за целиот престој во еден од рестораните на комплексот

Вила 3

Максимален капацитет 4 лица
Површина: 52 м2
Спални соби 2

Цените се на ДЕН

 сместување BB
 Наем на вила ( цена за 2 возрасни лица на ден) 170 €
 Доплата за возрасен на ден 26 €
 Доплата за дете 2-12 г. на ден 13 €

Цените се во €, плаќање во денарска противвредност 1€ = 62,00 мкд
деца до 2 г. бесплатно сместување со две возрасни лица

Легенда
DBL – двокреветна соба, STD – студио, APP – апартман
ADL – возрасен, CHD – дете,
BB – Ноќевање со појадок, HB – Полупансион

Цените вклучуваат:
Појадок по избор во ресторанот на хотел Медите или во собата
Неограничено:
Кафе
Чај
Мини бар
Вина – бело или црвено
Овошје – само за добредојде
Затворен топол базен со минерална вода,
Отворен базен со слатка вода
Отворен детски базен со слатка вода
Џакузи пред секоја вила со топла вода
Сауна парк, фитнес, зона за релаксација
Крпи, лежалки, бањарки, папучи
Комплетен козметички сет за бања (шампон, сапун, четка, паста за заби, соли за када, чешел)
Луксузна дневна соба со софи и целосно опремена кујна.
Употреба на интернет и кабловска  телевизија
Клима
Индивидуална услуга, шатл на територијата на комплексот
Можност да резервирате маса по ваш избор за целиот престој во еден од рестораните на комплексот

Вила 4

Максимален капацитет 4 лица
Површина: 52 м2
Спални соби 2

Цените се на ДЕН

 сместување BB
 Наем на вила ( цена за 2 возрасни лица на ден) 170 €
 Доплата за возрасен на ден 26 €
 Доплата за дете 2-12 г. на ден 13 €

Цените се во €, плаќање во денарска противвредност 1€ = 62,00 мкд
деца до 2 г. бесплатно сместување со две возрасни лица

Легенда
DBL – двокреветна соба, STD – студио, APP – апартман
ADL – возрасен, CHD – дете,
BB – Ноќевање со појадок, HB – Полупансион

Цените вклучуваат:
Појадок по избор во ресторанот на хотел Медите или во собата
Неограничено:
Кафе
Чај
Мини бар
Вина – бело или црвено
Овошје – само за добредојде
Затворен топол базен со минерална вода,
Отворен базен со слатка вода
Отворен детски базен со слатка вода
Џакузи пред секоја вила со топла вода
Сауна парк, фитнес, зона за релаксација
Крпи, лежалки, бањарки, папучи
Комплетен козметички сет за бања (шампон, сапун, четка, паста за заби, соли за када, чешел)
Луксузна дневна соба со софи и целосно опремена кујна.
Употреба на интернет и кабловска  телевизија
Клима
Индивидуална услуга, шатл на територијата на комплексот
Можност да резервирате маса по ваш избор за целиот престој во еден од рестораните на комплексот

Вила 5

Максимален капацитет 2 лица
Површина: 50 м2
Спални соби 1

Цените се на ДЕН

 сместување BB
 Наем на вила ( цена за 2 возрасни лица на ден) 170 €

Цените се во €, плаќање во денарска противвредност 1€ = 62,00 мкд
деца до 2 г. бесплатно сместување со две возрасни лица

Легенда
DBL – двокреветна соба, STD – студио, APP – апартман
ADL – возрасен, CHD – дете,
BB – Ноќевање со појадок, HB – Полупансион

Цените вклучуваат:
Појадок по избор во ресторанот на хотел Медите или во собата
Неограничено:
Кафе
Чај
Мини бар
Вина – бело или црвено
Овошје – само за добредојде
Затворен топол базен со минерална вода,
Отворен базен со слатка вода
Отворен детски базен со слатка вода
Џакузи пред секоја вила со топла вода
Сауна парк, фитнес, зона за релаксација
Крпи, лежалки, бањарки, папучи
Комплетен козметички сет за бања (шампон, сапун, четка, паста за заби, соли за када, чешел)
Луксузна дневна соба со софи и целосно опремена кујна.
Употреба на интернет и кабловска  телевизија
Клима
Индивидуална услуга, шатл на територијата на комплексот
Можност да резервирате маса по ваш избор за целиот престој во еден од рестораните на комплексот

Вила 6

Максимален капацитет 4 лица
Површина: 50 м2
Спални соби 1

Цените се на ДЕН

 сместување BB
 Наем на вила ( цена за 2 возрасни лица на ден) 170 €

Цените се во €, плаќање во денарска противвредност 1€ = 62,00 мкд
деца до 2 г. бесплатно сместување со две возрасни лица

Легенда
DBL – двокреветна соба, STD – студио, APP – апартман
ADL – возрасен, CHD – дете,
BB – Ноќевање со појадок, HB – Полупансион

Цените вклучуваат:
Појадок по избор во ресторанот на хотел Медите или во собата
Неограничено:
Кафе
Чај
Мини бар
Вина – бело или црвено
Овошје – само за добредојде
Затворен топол базен со минерална вода,
Отворен базен со слатка вода
Отворен детски базен со слатка вода
Џакузи пред секоја вила со топла вода
Сауна парк, фитнес, зона за релаксација
Крпи, лежалки, бањарки, папучи
Комплетен козметички сет за бања (шампон, сапун, четка, паста за заби, соли за када, чешел)
Луксузна дневна соба со софи и целосно опремена кујна.
Употреба на интернет и кабловска  телевизија
Клима
Индивидуална услуга, шатл на територијата на комплексот
Можност да резервирате маса по ваш избор за целиот престој во еден од рестораните на комплексот

Вила 7

Максимален капацитет 4 лица
Површина: 52 м2
Спални соби 2

Цените се на ДЕН

 сместување BB
 Наем на вила ( цена за 2 возрасни лица на ден) 170 €
 Доплата за возрасен на ден 26 €
 Доплата за дете 2-12 г. на ден 13 €

Цените се во €, плаќање во денарска противвредност 1€ = 62,00 мкд
деца до 2 г. бесплатно сместување со две возрасни лица

Легенда
DBL – двокреветна соба, STD – студио, APP – апартман
ADL – возрасен, CHD – дете,
BB – Ноќевање со појадок, HB – Полупансион

Цените вклучуваат:
Појадок по избор во ресторанот на хотел Медите или во собата
Неограничено:
Кафе
Чај
Мини бар
Вина – бело или црвено
Овошје – само за добредојде
Затворен топол базен со минерална вода,
Отворен базен со слатка вода
Отворен детски базен со слатка вода
Џакузи пред секоја вила со топла вода
Сауна парк, фитнес, зона за релаксација
Крпи, лежалки, бањарки, папучи
Комплетен козметички сет за бања (шампон, сапун, четка, паста за заби, соли за када, чешел)
Луксузна дневна соба со софи и целосно опремена кујна.
Употреба на интернет и кабловска  телевизија
Клима
Индивидуална услуга, шатл на територијата на комплексот
Можност да резервирате маса по ваш избор за целиот престој во еден од рестораните на комплексот

Вила 8

Максимален капацитет 6 лица
Површина: 66 м2
Спални соби 3

Цените се на ДЕН

 сместување BB
 Наем на вила ( цена за 2 возрасни лица на ден) 170 €
 Доплата за возрасен на ден 26 €
 Доплата за дете 2-12 г. на ден 13 €

Цените се во €, плаќање во денарска противвредност 1€ = 62,00 мкд
деца до 2 г. бесплатно сместување со две возрасни лица

Легенда
DBL – двокреветна соба, STD – студио, APP – апартман
ADL – возрасен, CHD – дете,
BB – Ноќевање со појадок, HB – Полупансион

Цените вклучуваат:
Појадок по избор во ресторанот на хотел Медите или во собата
Неограничено:
Кафе
Чај
Мини бар
Вина – бело или црвено
Овошје – само за добредојде
Затворен топол базен со минерална вода,
Отворен базен со слатка вода
Отворен детски базен со слатка вода
Џакузи пред секоја вила со топла вода
Сауна парк, фитнес, зона за релаксација
Крпи, лежалки, бањарки, папучи
Комплетен козметички сет за бања (шампон, сапун, четка, паста за заби, соли за када, чешел)
Луксузна дневна соба со софи и целосно опремена кујна.
Употреба на интернет и кабловска  телевизија
Клима
Индивидуална услуга, шатл на територијата на комплексот
Можност да резервирате маса по ваш избор за целиот престој во еден од рестораните на комплексот

Услови

Политики на Medite SPA Villas 5*

Најавување:

14;00

Одјавување:

11;00

Oткажување / претплати:

Важат Општите услови на ТА Миг Травел  и Правилата на хотелот

Аванс (%):

50%%

Деца и додатни легла :

деца од 2-12 г. плаќаат 13 евра за ноќевање со појадок со две возрасни лица

Картички се прифаќаат:

Visa, Master….

Домашни миленици:

Не е дозволено