Margarita Sea Side 4*

You are currently viewing Margarita Sea Side 4*

Регуларна понуда од Margarita Sea Side 4*

 

 

MARGARITA SEA SIDE 4* KALITHEA www.margaritahotel.gr

WH

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

ЦЕНИ ВО АГЕНЦИЈА

Stayover tax 3 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД