Малдиви – Нова Година

You are currently viewing Малдиви – Нова Година

САМО за ВАС!
Нова Година на Малдиви!

 

Ако мислите дека вечното лето не постои, дека зимата е секогаш студена и мрачна, дека во месец декември се поцрнува само во солариум, тогаш со задоволство ќе Ве демантираме. За само 8 часа ќе можете да се најдете во последниот рај на земјата – Малдивите. Тоа е најпосакуваното место за љубителите на одмор во близина на чиста, океанска вода и среде уникатната недопрена природа.

Цените се за две лица