КОМПЛЕКС ЛУМИ

You are currently viewing КОМПЛЕКС ЛУМИ

КОМПЛЕКС ЛУМИ – ГОЛЕМ ДРАЧ, АЛБАНИЈА

Хотел Луми се наоѓа во населбата Голем на 6 км од Драч – Албанија, на 70м од плажа. Располага со 1/2, 1/3, 1/4 и 2/2 апартмани. Објектот има лифт, дворче со клупи и масички. Во близина на хотелот се наоѓаат голем број на маркети. Сите соби се без кујна. Секоја соба е опремена со ТВ, тоалет, фрижидер, балкон и интернет. Хотел ЛУМИ I располага со ресторан каде се служи исхраната на самопослужување (шведски стол). Хотел ЛУМИ II се наоѓа веднаш наспроти ЛУМИ I, не располага со ресторан, гостите го користат ресторанот од ЛУМИ I. Клима уредот е вклучен во цената.

 

ЦЕНИ за 7НВ

(појадок + вечера) со вклучен превоз по лице

Цените се изразени во евра, 1 еу – 62 мкд

ТЕРМИНИ 1/2 СОБА 1/3 СОБА            1/4 СОБА
ЈУНИ 199 ЕВРА         185 ЕВРА            185 ЕВРА
ЈУЛИ 225 ЕВРА         199 ЕВРА            199 ЕВРА
АВГУСТ 225 ЕВРА         199 ЕВРА            199 ЕВРА
СЕПТЕМВРИ 199 ЕВРА         185 ЕВРА            185 ЕВРА
       

 

Деца до 3 години – бесплатно сместување

Едно дете од 3-12 години плаќаат 70% од цената

Две деца од 3-12 години плаќаат 50% од цената

 

Во цената е вклучено :

-7 полупансиони (појадок и вечера) на база самопослужување

-Превоз со туристички автобус  – СЕКОЈА САБОТА

-Туристичка такса

 

 

НАПОМЕНА!!!

-За сопствен превоз одобруваме -15 еу од вкупната цена

-Користењето на собите започнува од 13 часот.

-Одјавување од собите во 09 часот.

-Во текот на престојот гостите сами се грижат за хигиената во собите.

-Агенцијата не одговара за јачината на интернетот во објектот.

-Сите настанати штети во собите се на товар на патникот, агенцијата не превзема одговорност.

-Превозот ги слегува патниците до најблиската локација каде може да се паркира автобус.

-Патниците ќе бидат придружувани со водич и превземени од нашиот партнер во ДРАЧ кој зборува албански, српски и македонски јазик.

-Во Р.Албанија патувањето може да биде со валидна лична карта или пасош, сертификат за вакцинација, пцр или брз тест.

-Препорачуваме патничко осигурување.

-Важат општите услови на патување.