ВРАХОС – САВАШ

Вила Саваш се наоѓа на 40 м плажа, помеѓу Врахос и Лигија. Идеална локација за љубителите на мирен одмор. Вилата ...
Прочитај повеќе

ХОТЕЛ СИРАГАСТ – ВРАХОС БИЧ

ЛЕТО 2022 ВРАХОС БИЧ – (Јонско Море) ВРАХОС БИЧ – Преубаво место помеѓу Парга и Превеза на брегот на Јонско ...
Прочитај повеќе

ВИЛА АРГО – ВРАХОС

Вилата АРГО е објект, лоциран на првата линија куќи изградени долж шеталиштето покрај долгата плажа во Врахос. Во објектот се ...
Прочитај повеќе

ВРАХОС – ВЕЛИСАРИОС

Вила Велирасиос се наоѓа во Врахос на помалку од 50 метри оддалеченост од плажа. Вилата е изолирана од бука, опкружена ...
Прочитај повеќе
Irini_Vrahos_Jonsko_More

Irini studios – Врахос

Врахос е една од најбараните дестинации за изминатата година. Во ова мало место се наоѓа на една од најубавите плажи ...
Прочитај повеќе