ЛЕСНОВСКИ МАНАСТИР

Состанок со групата во 06:30 часот пред спортска сала Младост и поаѓање за Лесновски манастир со попатна пауза. Пристигнување во прекрасен црковен комплекс посветен на Свети Гаврил Лесновски. Слободно време за разгледи на манастирот. По разгледите се продолжува за Штип. Слободно време за индивидуален ручек, кафе, прошетки низ градот итн…Попатна посета на винарија Стоби (дегустација на вино по желба). Во договорено време се поаѓа за Битола со попатна пауза. Пристигнување во Битола во вечерните часови.

Цена на екскурзијата: 500 денари

 

Во цената е вклучено:

  • Превоз на дадените релации со туристички автобус
  • Пратител од агенција

Во цената не е вклучено:

  • Индивидуални влезници во културно историските споменици
  • Индивидуален ручек.

Напомена:

За реализација на овој аранжман се потребни минимум 40 патници.

За овој аранжман важат општите услови на Т.А.МИГ Травел