LAST MINUTE

LAST MINUTE

ПОНУДИ И СЛОБОДНИ КАПАЦИТЕТИ ЗА НАРЕДНИ ПОАЃАЊА

Дата на поаѓање Вила Опис Цена
24-07-2019 Вила Џорџ Нидри Лефкада 7 ноќевања за 3 лица 309 €
26-07-2019 Вила Аргири Тасос 7 ноќевања за 2 и 3 лица 1/2- 369 евра; 1/2+1-379 €
26-07-2019 Вила Александра Тасос 7 ноќевања за 3 лица 369 €
27-07-2019 Вила Амос Калитеа 7 ноќевања за 3 лица 319 €
27-07-2019 Вила Јанис Калитеа 7 ноќевања за 3 лица 339 €
27-07-2019 Вила Атина Паралиа 7 ноќевања за  3 лица 269 €
27-07-2019 Вила Јанис Лептокарија 7 ноќевања со превоз 1/4- 139 евра;1/5 апп 149 по лице €
27-07-2019 Вила Анемохади Сивири 7 ноќевања за 4 лица 419 €
28-07-2019 Вила Вула Неа Мармарас 7 ноќевања за 3 лица 359 €
28-07-2019 Вила Пападопулос Полихроно 7 ноќевања за 4 лица 379 €
28-07-2019 Реал Апартмани Полихроно 7 ноќевања за 3 и 4 лица 1/3+1 мезонет 419 евра; 1/3+1 апартман 439 €
28-07-2019 Polihrono Beach Hotel 3* 7 ноќевања со појадок 1/2- 269 евра по лице; 1/3- 279 евра по лице;1/4 -259 по лице €
28-07-2019 Вила Грегори и Џорџ Ханиоти 7 ноќевања за 4, 5 и 6 лица 1/3+1- 429 евра;2/6 мезонет 449 €
28-07-2019 Вила Панорама Ханиоти 7 ноќевања за 4 лица 389 €
28-07-2019 Амелија Лукс Апартмани 7 ноќевања во луксузно апартманско сместување 4+1 – 569 €