LAST MINUTE

LAST MINUTE

СЛОБОДНИ КАПАЦИТЕТИ 

за дата  објект сместување услуга цена
27.07-03.08 Вила Анемохади – Сивири  1/2+2 апартман наем за 7 ноќи 469 €
27.07-03.08 Вила Аронис – Неи Пори 1/2 и 1/2+1 студио наем за 7 ноќи  289 €
27.07-03.08 Вила Атина – Паралиа  1/3 студио наем за 7 ноќи  299 €
27.07-03.08 Вила Данос – Лептокарија 1/3 студио наем за 7 ноќи 289 €
27.07-03.08 Вила Хаус Литеа – Неа Потидеа 1/3 студио наем за 7 ноќи 360 €
27.07-03.08 Вила Мелиа – Неи Пори  1/3 студио наем за 7 ноќи 289 €
27.07-03.08 Вила Врахос – Афитос  1/3 студио  наем за 7 ноќи 440 €
28.07-04.08 Вила Меропи – Калитеа 1/3 студио наем за 7 ноќи  369 €
28.07-04.08 Вила Рафали – Пефкохори  1/3 студио  наем за 7 ноќи  359 €
28.07-04.08 Вила Вергина – Ханиоти  1/2 , 1/3 и 1/4 студио наем за 7 ноќи  399 € / 429 € / 439 €