Lagomandra Beach Hotel & Suites 4* Nikiti

You are currently viewing Lagomandra Beach Hotel & Suites 4* Nikiti

First Minute понуда од Lagomandra Beach Hotel & Suites 4*

 

LAGOMANDRA BEACH 4*                              www.lagomandrabeach.com

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

10/2/4

28.04-20.05

01.10-26.10

21.05-11.06

12.06-25.06

07.09-15.09

26.06-06.09

16.09-30.09

Deluxe Room

49

68

97

123

68

Трето лице

29

29

29

29

29

1 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Deluxe Room Partial Sea View

53

73

102

128

73

Трето лице

29

29

29

29

29

1 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Deluxe Family Room

59

89

122

160

89

Трето лице

29

29

29

29

29

1 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Family Room

54

75

105

138

75

1 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Junior Suite

64

95

129

168

94

Трето лице

29

29

29

29

29

1 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Apartment

70

105

152

204

105

Трето лице

29

29

29

29

29

1 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 2-12.99 год.

29

29

29

29

29

Deluxe Suite Private Pool

175

233

292

396

233

Трето лице

29

29

29

29

29

1 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 2-12.99 год.

29

29

29

29

29

Luxury Apartment

99

128

187

245

128

Трето лице

29

29

29

29

29

1 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 2-12.99 год.

29

29

29

29

29

Luxury Apartment with Private Pool

128

163

222

280

163

Трето лице

29

29

29

29

29

1 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 2-12.99 год.

29

29

29

29

29

Се вклучено

39

39

39

39

39

Деца од 5-12.99 год.

26

26

26

26

26

Минимум престој

4

5

7

7

5

Stayover tax 3 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Cancelled 15-21 days before check-in 30% of total amount

Cancelled 8-14 days before check-in 50% of total amount

Cancelled 1-7 days before check-in 80% of total amount

Non show 80% of total amount

Early departure 100% of total amount

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.04.2023 20% ПОПУСТ ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 28.04 ДО 03.06.2023

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.04.2023 15% ПОПУСТ ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 08.06 ДО 13.06.2023

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.04.2023 5% ПОПУСТ ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 29.06 ДО 05.07.2023

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.04.2023 10% ПОПУСТ ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 14.06 ДО 20.10.2023

( ВАЖИ ЗА LUXURY APARTMENT, LUXURY APARTMENT WITH PRIVATE POOL)

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ