КРАТОК ОДМОР

КРАТОК ОДМОР

* Дадените цени се по соба или по лице за една вечер
–          Калитеа Вила Амос соба за 3 лица 25€
–          Калитеа Вила Амос соба за 3 лица 25€
–          Калитеа Вила Меропи соба за 3 лица 25€
–          Калитеа Вила Димитра соба за 4 лица 25€
–          Сивири Вила Сиртаки едноспален апартман  за 4 лица 30€
–          Фурка Вила Агиос Георгиос соба за 4 лица 25€
–          Фурка едноспален апартман  за 5 лица 30€
–          Ханиоти Вила Панорама едноспален апартман  за 4 лица 30€
–          Ханиоти Хотел Плаза 30€  по лице на база полупансион ( појадок, вечера )
–          Полихроно Бич Хотел  20€  по лице ноќевање со појадок
–          Калитеа Хотел Маја Беј  20€  по лице ноќевање со појадок
– Врахос вила Лукас соба за 4 лица 25€
*Понудата важи за минимум 2 ноќевања