Korali House

You are currently viewing Korali House

Регуларна понуда од Korali House

 

 

 

KORALI HOUSE VRACHOS                                                                   www.korali-house.com

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА–НОЌЕВАЊЕ

0

12.04-06.06

07.06-27.06

28.04-18.07

19.07-29.08

30.08-12.09

13.09-10.10

Studio Standard up to 2 pax

21

26

32

46

32

23

Apartment Standard up to 2 pax

23

29

41

52

41

29

Apartment Triple Standard

29

41

52

64

46

35

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Apartment up to 4 pax Standard

35

44

52

67

46

35

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Apartment up to 5 pax Standard

44

52

61

75

55

44

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Петто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Појадок

8

8

8

8

8

8

Деца од 2-11.99 г.

8

8

8

8

8

8

М. Престој

2

3

3

5

5

2

Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден, се плаќа во агенција

Опис:клима со доплата ( 5 ЕУР дневно) , САТ ТВ,интернет,фрижидер,кујна,паркинг

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Cancellation policy:

10-8 days before arrival 40%

7-4 days before arrival 60%

3-1 days before arrival 80%

Non-show 100%