КРАЉЕВИ ЧАРДАЦИ 4* КОПАОНИК

КРАЉЕВИ ЧАРДАЦИ 4* КОПАОНИК

ВЕЛИГДЕНСКА И ПРВОМАЈСКА ПОНУДА 

ОД 30.04-09.05.2021 ВИ НУДИМЕ ПОСЕБНА ПОНУДА И БЕСПЛАТЕН ПРЕСТОЈ ЗА ДЕЦА ОД 2-15ГОД

 

4 ДЕНА / 3 НОЌЕВАЊА – 352ЕУР
5 ДЕНА / 4 НОЌЕВАЊА – 447ЕУР
6 ДЕНА / 5 НОЌЕВАЊА – 541ЕУР

СО ВКЛУЧЕН ПОЛУПАНСИОН (ПОЈАДОК И ВЕЧЕРА) И НЕОГРАНИЧЕНО КОРИСТЕЊЕ НА СПА ЦЕНТАР
ВО ПАКЕТОТ Е ВКЛУЧЕНО:
*АНИМАЦИЈА ЗА ДЕЦА
*ВАПЦАЊЕ НА ВЕЛИГДЕНСКИ ЈАЈЦА И НАТПРЕВАР ВО КРШЕЊЕ
*ПРВОМАЈСКИ РУЧЕК ВО ПРИРОДА И ПЕШАЧКА ТУРА (ДОКОЛКУ ВРЕМЕНСКИТЕ УСЛОВИ СЕ ВО РЕД)
*КАСНА ОДЈАВА ОД ХОТЕЛ