JAROAL HOTEL 4* – САРАНДА

You are currently viewing JAROAL HOTEL 4* – САРАНДА

Хотелот лоциран на сама плажа располага со сопствена плажа, ресторан и бар со тераса со прекрасен поглед на море. Главната автобуска станица е на 1,5км, а пристаништето на 2км.

Во сите соби и студија  има клима уред, бесплатно wi-fi, LCD сателитска ТВ и балкон. Центарот на градот се наоѓа на 700 метри. Бесплатен приватен паркинг.

 

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН, НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ЕУР, ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ОД 61,8МКД

JAROAL HOTEL / 4 STAR / SARANDA
НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 01.01.2021
30.04.2021
01.05.2021
30.06.2021
01.07.2021
30.08.2021
01.09.2021
30.09.2021
01.10.2021
31.12.2021
ЦЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
STANDARD SIDE SEA VIEW
DOUBLE 55 72.6 94.6 72.6 55
2+1 CHD (0-4,99) 55 72.6 94.6 72.6 55
2+1 CHD (5-11,99) 67.1 79.2 112.2 79.2 67.1
STANDARD SEA VIEW
DOUBLE 60 79.2 99 79.2 60
2+1 CHD (0-4,99) 60 79.2 99 79.2 60
2+1 CHD (5-11,99) 66 91.3 116.6 91.3 66
DELUXE SEA VIEW
DOUBLE 74.8 94.6 114.4 94.6 74.8
2+1 CHD (0-4,99) 74.8 94.6 114.4 94.6 74.8
2+1 CHD (5-11,99) 86.9 106.7 132 106.7 86.9
STANDARD SINGLE
SINGLE 50.6 64.9 86.9 64.9 50.6
SUPERIOR SEA VIEW
DOUBLE 90.2 104.5 134.2 104.5 90.2
TRIPLE 90.2 104.5 134.2 104.5 90.2
2+1 CHD (0-4,99) 90.2 104.5 134.2 104.5 90.2
2+1 CHD (5-11,99) 90.2 104.5 134.2 104.5 90.2
2+2 CHD (0-4,99) (0-4,99) 90.2 104.5 134.2 104.5 90.2
2+2 CHD (0-4,99) (5-11,99) 90.2 104.5 134.2 104.5 90.2
2+2 CHD (5-11,99) (5-11,99) 90.2 104.5 134.2 104.5 90.2
3+1 CHD (0-4,99) 90.2 104.5 134.2 104.5 90.2
3+1 CHD (5-11,99) 90.2 104.5 134.2 104.5 90.2
RELEASE DAYS 1 3 7 3 1

Минимум престој од 3 ноќевања.

Политика на отказ на резервација:

До 8 дена пред пристигање без пенали, по овој перидо 100% пенали