ИСТАНБУЛ  –  ШОПИНГ ТУРА!

You are currently viewing ИСТАНБУЛ  –  ШОПИНГ ТУРА!

ИСТАНБУЛ  –  ШОПИНГ ТУРА!

 

  1. ден Состанок на групата и заминување за Истанбул. Попатни паузи и царински форманости.
  2. Ден Пристигнување во Истанбул. Сместување во хотелот (доколку постои можност). Слободно време за посета на Мисир чаршија , Бејазит и Капели чаршија. Ноќевање.
  3. Ден Доручек Слободни активности или факултативна посета на  Watergarden. Emaar и Плоштадот Таксим.
  4. Ден Доручек по доручекот одјавување од хотелот и заминување за посета на ТЦ Венеција и Истанбул Форум . Враќање во Македонија во попладневните часови.

 

 

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ :  90 евра

 

Цената вклучува :

– 2 ноќевања со доручек во хотел со 3*

– превоз

– организација и водство на групата

 

 

Цената не вклучува

– факултативна посета на Азискиот дел 25 евра

– Крстарење по Босфорот 15 евра

– Влезница за Аквариумот 15 евра