ИНТЕРХОТЕЛ САНДАНСКИ – ПАКЕТ ЦЕНИ

ИНТЕРХОТЕЛ САНДАНСКИ – ПАКЕТ ЦЕНИ

Ден на вљубените

Interhotel Сандански – пакет 14-16.02 
Цените се за СОБА за 2 ноќевања со појадок – БЕЗ ПРЕВОЗ

сместување во промо цени до 20.01.2020 цени од 21.01.2020
Двокревeтна соба 145 € 155 €
Еднокреветна соба 105 € 115 €
доплати на ден за лице
Дете од 0-03,99 год. во соба е бесплатно
Дополнително легло за дете 4-11,99 во соба 12 €
Дополнително легло за дете 12 – 15,99 во соба 28 €

Цените се во€ се плаќа во денари, 1 € = 62 денари

Промо цените се валидни за резервации и целосна уплата до 20.01.2020!

Капацитет на сместување:

Тип на соба Максимален капацитет
Двокреветна соба (француско легло) 2 возрасни + 1 дете до 15.99г. + 1 дете до 3.99г
Двокреветна соба (разделени легла) 2 возрасни + 1 дете до 3.99г.

 

Во цената Е вклучено: Во цената НЕ Е вклучено:
2 ноќевања со појадок
Користење на СПА центар
Безжичен интернет
Туристички такса
Паркинг
Превоз
Патничко осигигурување
Неспомнати услуги
Личен трошок

 

 Доплата за превоз од/до Битола Доплата за превоз од/до Скопје
Возрасен 25 €
Дете 2-12 г. 15 €
Возрасен 30 €
Дете 2-12 г. 15 €

ПРОГРАМА СО ОРГАНИЗИРАН ПРЕВОЗ

14.02.2020 Битола/Скопје-Прилеп-Кавадарци-Струмица-Сандански
Поаѓање во 06.00 ч. од Битола/Скопје за Сандански преку Струмица и Петрич (попатни одмори, царински формалности), продолжување кон Сандански.
По пристигнувањето сместување во избраниот хотел.
Слободно време, можност за користење на СПА центарот. Ноќевање

15.02.2020 Сандански
Појадок. Слободно време можност за користење на СПА центарот или индивидуални прошетки, шопинг во градот.Ноќевање.

16.02.2020 Сандански-Струмица-Кавадарци-Прилеп-Скопје/Битола
Појадок, одјавување од хотелот до 12.00 ч. (локално време). Во 13:00 ч. (локално време) поаѓање кон месноста Рупите (храмот – споменик – Св. Петка и гробот на најпознатата пророчица – Баба Ванга каде е и погребана). По посетата поаѓање кон Македонија (попатни одмори, царински формалности) пристигнување во Македонија во вечерните часови.

Напомена:
Доколку имате барања за помалку или повеќе ноќевања надвор од пакетот , во тој случај важат цените по редовен ценовник.

8ми Март

Interhotel Сандански – пакет 06-08/03/2020
Цените се за СОБА за 2 ноќевања со појадок – БЕЗ ПРЕВОЗ

сместување во промо цени до 20.01.2020 цени од 21.01.2020
Двокревeтна соба 145 евра 155 евра
Еднокреветна соба 105 евра 115 евра
доплати на ден за лице
Дете од 0-03,99 год. во соба е бесплатно
Дополнително легло за дете 4-11,99 во соба  12 €
Дополнително легло за дете 12 – 15,99 во соба  28 €

Цените се во € се плаќа во денари, 1 € = 62 денари

Промо цените се валидни за резервации и целосна уплата до 01.02.2020!

Капацитет на сместување:

Тип на соба Максимален капацитет
Двокреветна соба (француско легло) 2 возрасни + 1 дете до 15.99г. + 1 дете до 3.99г
Двокреветна соба (разделени легла) 2 возрасни + 1 дете до 3.99г.

 

Во цената Е вклучено: Во цената НЕ Е вклучено:
2 ноќевања со појадок
Користење на СПА центар
Безжичен интернет
Туристички такса
Паркинг
Превоз
Патничко осигигурување
Неспомнати услуги
Личен трошок

 

 Доплата за превоз од/до Битола Доплата за превоз од/до Скопје
Возрасен 25 €
Дете 2-12 г. 15 €
Возрасен 30 €
Дете 2-12 г. 15 €

ПРОГРАМА СО ОРГАНИЗИРАН ПРЕВОЗ

06.03.2020 Битола/Скопје-Прилеп-Кавадарци-Струмица-Сандански
Поаѓање во 06.00 ч. од Битола/Скопје за Сандански преку Струмица и Петрич (попатни одмори, царински формалности), продолжување кон Сандански.
По пристигнувањето сместување во избраниот хотел.
Слободно време, можност за користење на СПА центарот. Ноќевање

07.03.2020 Сандански
Појадок. Слободно време можност за користење на СПА центарот или индивидуални прошетки, шопинг во градот.Ноќевање.

08.03.2020 Сандански-Струмица-Кавадарци-Прилеп-Скопје/Битола
Појадок, одјавување од хотелот до 12.00 ч. (локално време). Во 13:00 ч. (локално време) поаѓање кон месноста Рупите (храмот – споменик – Св. Петка и гробот на најпознатата пророчица – Баба Ванга каде е и погребана). По посетата поаѓање кон Македонија (попатни одмори, царински формалности) пристигнување во Македонија во вечерните часови.

Напомена:
Доколку имате барања за помалку или повеќе ноќевања надвор од пакетот , во тој случај важат цените по редовен ценовник.