Интерхотел САНДАНСКИ 21-23.10.2023

You are currently viewing Интерхотел САНДАНСКИ 21-23.10.2023

Интерхотел САНДАНСКИ
21-23.10.2023

21.10.2023 (сабота) Битола(Скопје)-Прилеп-Кавадарци-Валандово-Струмица-Сандански
Поаѓање во 06:30 часот од Битола/Скопје за Сандански преку Струмица и Петрич (попатни одмори, царински формалности), продолжување кон Сандански.
По пристигнувањето сместување во хотелот.
Слободно време, можност за користење на СПА центарот. Ноќевање

22.10.2023 (недела) Сандански
Појадок. Слободно време за индивидуални активности, можност за користење на СПА центарот или индивидуална прошетка во градот. Ноќевање.

23.10.2023 (понделник) Сандански-Струмица-Валандово-Кавадарци-Прилеп-Битола (Скопје)
Појадок. Одјавување од хотелот до 12.00 часот (локално време).
Во 12.45 часот (локално време) поаѓање кон Македонија (попатни одмори, царински формалности) пристигнување во вечерните часови.

Цените се за Стандард двокреветна соба /2 ноќевања со појадок, без превоз/

1 возрасен 172 €
1 возрасен +1 дете (0-3,99 г.) 172 €
2 возрасни 220 €
2 возрасни + 1 дете ( 0-3,99 г.) 220 €
2 возрасни +1 дете (4-11,99 г.) 253 €
2 возрасни  +2 деца (0-3,99 г. и 4-11,99 г.) 253 €
2 возрасни +1 дете (12-15,99 г.) 293 €
2 возрасни +2 деца (0-3,99 и 12-15,99 г.) 293 €

За друг тип на соба и доплати важи редовниот ценовник (на барање)

Доплата за превоз
Битола, Прилеп, Неготино, Струмица, Скопје, Велес 40 €,
Дете 02-12 год. 30 €

Во цената Е вклучено:
2 ноќевања со појадок во Интерхотел двокреветни соби
Користење на СПА центарот
Придружник на патувањето
Oрганизација на патувањето

Во цената НЕ Е вклучено:
Автобуски превоз според програмата;
Патничко здравствено осигурување –
Можност за доплата на ден за вечера 18€ возрасен и дете 12-15,99 г , 10€  дете 4-12 г.

Напомена:
Сместување по 15:00 ч.(локално време)
Напуштање до 11:30 ч. (локално време)
Т.А.Турист го задржува правото во случај на промена на цената на превозот, хотелот, недоволен број на пријавени патници и слично, да ја измени цената на аранжманот или пак да го откаже во целост аранжманот и да ги извести запишаните патници 5 дена пред поаѓањето.
Организаторот на патувањето го задржува правото за промена на пограмата за патување во случај на непредвидени објективни причини, како на пример: застој на граница, застој во сообраќајот, затвореност на некој од локалитетите предвиден за посета и сл.
За реализација на овој аранжман, потребен е минимум од 35 патници.
Пасошот треба да важи минимум 6 месеци од завршувањето на патувањето !
Организаторот не е надлежен да ја цени исправноста на патните документи.
Аражманот се плаќа во денари во агенција по курс 1€ = 62,00мкд.
При резервација на аранжманот се уплатува:
30% од износот на аранжманот – аванс.
Остатокот од аранжманот се доплатува на 7 дена пред поаѓање.
Отказ на резервација до 10 дена пред поаѓање без пенали.
Отказ на резервација од 9-2 дена пред поаѓање пенали од цена за 1 ноќевање
Отказ на резервација 1 ден пред поаѓање 100 % пенали.