ИМПЕРИЈАЛ ХОТЕЛ И СПА СТРУГА

You are currently viewing ИМПЕРИЈАЛ ХОТЕЛ И СПА СТРУГА

Imperial Hotel & Spa е хотел со 4 ѕвезди во живописниот град Струга, со пријатен поглед кон Охридското Езеро. Imperial Hotel & Spa располага со сите квалитети кои може да ги задоволат барањата на секој гостин. Imperial Hotel & Spa има 41 соба и 1 апартман, СПА центар, lounge bar. Хотелот се наоѓа на одлична локација во центарот на градот и нуди уникатно и одлично сместување на сите патници кои ќе го изберат Imperial Hotel & Spa.

 

 

 

 

Политика на отказ:

До 45 дена пред пристигање – 20% пенали

од 45-15 дена пред пристигање – 50% пенали

од 14-6 дена пред пристигање – 80% пенали

од 5-0 дена пред пристигање – 100% пенали