Iglika Villas 4*

You are currently viewing Iglika Villas 4*

Регуларна понуда од Iglika Villas 4*

 

VILA IGLIKA 4* BOROVETS www.hoteliglikapalace.com

1

19.12.2021
25.12.2021

26.12.2021
01.01.2022

02.01.2022
15.01.2022

16.01.2022
30.01.2022

31.01.2022
11.02.2022

12.02.2022
19.02.2022

20.02.2022
05.03.2022

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ

VILLA IGLIKA

 

VILLA 4 ADULTS

94

138

94

83

94

116

94

VILLA 4 ADULTS+EXTRA BED

95

139

95

84

95

117

95

VILA4 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

94

138

94

83

94

116

94

VILA4 3+1 CHD (2-11,99)

94

138

94

83

94

116

94

VILA4 3+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

95

139

95

84

95

117

95

VILA4 3+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

95

139

95

84

95

117

95

VILA4 4+1 CHD (0-1,99)

95

139

95

84

95

117

95

VILA4 4+1 CHD (2-11,99)

95

139

95

84

95

117

95

VILA4 4+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

96

140

96

85

96

118

96

Ноќевање со појадок

5

5

5

5

5

5

5

деца од 2-11.99 год.

2.50

2.50

2.50

2.50

2.50

2.50

2.50

Полупансион

14

14

14

14

14

14

14

деца од 2-11.99 год.

7

7

7

7

7

7

7

Такса за лице на ден

0.60

0.60

0.60

0.60

0.60

0.60

0.60

Отказ

Под 7 дена 2 ноќи

Под 21 ден 100%

Под 7 дена 2 ноќи

Под 5 дена 2 ноќи

Под 7 дена 2 ноќи

Под 7 дена 2 ноќи

Под 7 дена 2 ноќи

No Show

2 ноќи

100%

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

1

7

1

1

1

1

1

Цената вклучува: затворен базен, паркинг и интернет во лоби ( Во Хотел Iglika Palace)

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД