HOTEL MIAMAR

HOTEL MIAMAR

Hotel Miamar се наоѓа на сама плажа Livadhi.  Химара е одалечена 5 км. Хотелот има приватна плажа, 2 базена на отворено,опремени со лежалки и чадорим,бар на базенот и на плажата. На гостите на располагање им е доручек на шведска маса додека пак во ресторанот може  да уживаат во медитеранската и италијанската кујна.

Сите соби се климатизирани, опремени со сателитски програми и бесплатен интернет.

Располага со двокреветни, трокреветни и фамилијарни соби. Паркингот е бесплатен за хотелските гости.За време на сезоната се организираат настапи со жива музика како и тематски вечери.

 

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН, НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ЕУР, ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ОД 61,8МКД

 

MIAMAR HOTEL / 5* VLORA
НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 01.07.2020
31.07.2020
01.08.2020
31.08.2020
01.09.2020
30.09.2020
DELUXE SEA VIEW WITH TERRACE
DOUBLE 151.8 151.8 101.2
SINGLE 146.3 146.3 95.7
TRIPLE 178.2 178.2 125.4
2+1 CHD (0-4,99) 151.8 151.8 101.2
2+1 CHD (5-12,99) 175.3 175.3 124.7
STANDARD DELUXE CASTLE VIEW
DOUBLE 151.8 151.8 101.2
SINGLE 146.3 146.3 95.7
TRIPLE 178.2 178.2 125.4
2+1 CHD (0-4,99) 151.8 151.8 101.2
2+1 CHD (5-12,99) 175.3 175.3 124.7
DELUXE SEA VIEW
DOUBLE 162.8 162.8 112.2
SINGLE 156.2 156.2 105.6
TRIPLE 188.1 188.1 135.3
2+1 CHD (0-4,99) 162.8 162.8 112.2
2+1 CHD (5-12,99) 186.3 186.3 135.7
JUNIOR SUITE
DOUBLE 213.4 213.4 162.8
FAMILY DELUXE CASTLE VIEW
2PAX 272.8 272.8 182.6
3PAX 277.2 277.2 188.1
4PAX 286 286 193.6
2+1 CHD (0-12,99) 272.8 272.8 182.6
2+2 CHD (0-12,99) (0-12,99) 272.8 272.8 182.6
2+3 CHD (0-12,99) (0-12,99) (0-4,99) 272.8 272.8 182.6
2+3 CHD (0-12,99) (0-12,99) (5-12,99) 296.3 296.3 206.1
3+1 CHD (0-12,99) 277.2 277.2 188.1
3+3 CHD (0-12,99) (0-12,99) (0-4,99) 277.2 277.2 188.1
3+3 CHD (0-12,99) (0-12,99) (5-12,99) 300 300 211
4+1 CHD (0-4,99) 286 286 193.6
4+1 CHD (5-12,99) 309 309 217
4+2 CHD (0-4,99) (0-4,99) 286 286 193.6
4+2 CHD (5-12,99) (0-4,99) 286 286 193.6
4+2 CHD (5-12,99) (5-12,99) 329 329 237
RELEASE DAYS 7 7 5

Минимум престој од 3 ноќевања за сите периоди на престој.