HOTEL MAJESTIC 4* – ДРАЧ

You are currently viewing HOTEL MAJESTIC 4* – ДРАЧ

Хотелот а сместен на само 50 метри од прекрасната песочна плажа која е приватна, опремена со лежалки и чадори за гостите. Познатиот амфитеатар во центарот на Драч е оддалечен 7 км од хотелот. Главниот град Тирана и аеродромот се оддалечени 30 км од хотелот.

Сите соби на хотелот се опремени со LCD телевизор, со сателитски програми и мало фрижидерче. Одредени соби во хотелот имаат и балкон со поглед кон базенот или кон Јадранско Море. Секоја соба има клима уред и бесплатно wi-fi. Паркингот исто така е бесплатен за гостите. На располагање се и два базени, како и фитнес центар. За деца има посебна анимација во самиот хотел. Достапна е и услуга за перење на алишта.

Во склоп на хотелот функционираат ресторан каде се служи појадок и пицерија каде се послужуваат голем број на јадења од медитеранската и италијанската кујна. Гостите можат да се опуштат со пијалок покрај базенот, или во барот кој се наоѓа на самата плажа.

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ЕУР, ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ОД 61,8МКД 

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

MAJESTIC HOTEL / 4 * / DURRES
НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 06.10.2020
28.02.2021
01.03.2021
31.03.2021
01.04.2021
30.04.2021
01.05.2021
31.05.2021
01.06.2021
30.06.2021
01.07.2021
31.08.2021
01.09.2021
15.09.2021
16.09.2021
30.09.2021
ЦЕНИ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
STANDARD ROOM
DOUBLE 33 47.3 51.7 60.5 66 84.7 66 53.9
SINGLE 33 47.3 51.7 60.5 66 84.7 66 53.9
QUADRUPLE
DOUBLE 44 58.3 62.7 77 84.7 101.2 84.7 68.2
SINGLE 44 58.3 62.7 77 84.7 101.2 84.7 68.2
TRIPLE 44 58.3 62.7 77 84.7 101.2 84.7 68.2
1+1 CHD (0-10,99) 44 58.3 62.7 77 84.7 101.2 84.7 68.2
1+2 CHD (0-10,99) (0-10,99) 44 58.3 62.7 77 84.7 101.2 84.7 68.2
2+1 CHD (0-10,99) 44 58.3 62.7 77 84.7 101.2 84.7 68.2
2+2 CHD (0-10,99) (0-10,99) 44 58.3 62.7 77 84.7 101.2 84.7 68.2
3+1 CHD (0-10,99) 44 58.3 62.7 77 84.7 101.2 84.7 68.2
JUNIOR SUITE
DOUBLE 48.4 62.7 67.1 81.4 90.2 104.5 90.2 71.5
SINGLE 48.4 62.7 67.1 81.4 90.2 104.5 90.2 71.5
TRIPLE 48.4 62.7 67.1 81.4 90.2 104.5 90.2 71.5
1+1 CHD (0-10,99) 48.4 62.7 67.1 81.4 90.2 104.5 90.2 71.5
1+2 CHD (0-10,99) (0-10,99) 48.4 62.7 67.1 81.4 90.2 104.5 90.2 71.5
2+1 CHD (0-10,99) 48.4 62.7 67.1 81.4 90.2 104.5 90.2 71.5
2+2 CHD (0-10,99) (0-10,99) 48.4 62.7 67.1 81.4 90.2 104.5 90.2 71.5
3+1 CHD (0-10,99) 48.4 62.7 67.1 81.4 90.2 104.5 90.2 71.5
FAMILY ROOM
DOUBLE 58.3 69.3 73.7 88 96.8 111.1 96.8 78.1
SINGLE 58.3 69.3 73.7 88 96.8 111.1 96.8 78.1
TRIPLE 58.3 69.3 73.7 88 96.8 111.1 96.8 78.1
1+1 CHD (0-10,99) 58.3 69.3 73.7 88 96.8 111.1 96.8 78.1
1+2 CHD (0-10,99) (0-10,99) 58.3 69.3 73.7 88 96.8 111.1 96.8 78.1
2+1 CHD (0-10,99) 58.3 69.3 73.7 88 96.8 111.1 96.8 78.1
2+2 CHD (0-10,99) (0-10,99) 58.3 69.3 73.7 88 96.8 111.1 96.8 78.1
RELEASE DAYS 1 1 1 1 1 1 1 1

Минимум престој од 2 ноќевања

Политика на отказ:

До 15 дена пред поагање – без пенали

Од 14-0 дена пред пристигање – 50% пенали