HEKSAMIL HOTEL 4* КСАМИЛ

You are currently viewing HEKSAMIL HOTEL 4* КСАМИЛ

Хотелот е на 650м од центарот и 300м од плажа. Располага со бесплатен Wi-Fi низ целиот објект и бесплатен паркинг. Во собите има тераса со поглед на море, изолација, ТВ, кујна опремена со фрижидер и рингли, приватен тоалет. Најблискиот ресторан е на 120м одалеченост.

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК ИЛИ ПОЛУПАНСИОН

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ЕУР, ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ОД 61,8МКД

HEKSAMIL HOTEL / 4 STAR / KSAMIL
НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 01.05.2021
31.05.2021
01.06.2021
30.06.2021
01.07.2021
15.07.2021
16.07.2021
31.08.2021
01.09.2021
30.09.2021
01.10.2021
31.10.2021
ЦЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
STANDARD ROOM
DOUBLE 37 42 53 63 43 37
SINGLE 37 42 53 63 43 37
TRIPLE 47.3 56.1 70.4 83.6 56.1 47.3
QUARDRIPLE 58.3 69.3 86.9 103.4 69.3 58.3
1+1 CHD (0-11,99) 37 42 53 63 43 37
1+2 CHD (0-11,99) (0-3,99) 37 42 53 63 43 37
1+2 CHD (0-11,99) (4-11,99) 45.1 53.35 66 78.1 53.35 45.1
2+1 CHD (0-3,99) 37 42 53 63 43 37
2+1 CHD (4-11,99) 45.1 53.3 66 78.1 53.3 45.1
2+2 CHD (0-3,99) (0-3,99) 37 42 53 63 43 37
2+2 CHD (0-3,99) (4-11,99) 45.1 53.3 66 78.1 53.3 45.1
2+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 52.8 62.7 77.5 92.4 62.7 52.8
3+1 CHD (0-3,99) 47.3 56.1 70.4 83.6 56.1 47.3
3+1 CHD (4-11,99) 56.1 66.5 83.325 99 66.55 56.1
ПОЛУПАНСИОН 01.05.2021
31.05.2021
01.06.2021
30.06.2021
01.07.2021
15.07.2021
16.07.2021
31.08.2021
01.09.2021
30.09.2021
01.10.2021
31.10.2021
ЦЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН
STANDARD ROOM
DOUBLE 45.1 51.7 61.6 71.5 51.7 45.1
SINGLE 45.1 51.7 61.6 71.5 51.7 45.1
TRIPLE 59.4 68.2 81.4 94.6 68.2 59.4
QUARDRIPLE 73.7 84.7 101.2 117.7 84.7 73.7
1+1 CHD (0-11,99) 45.1 51.7 61.6 71.5 51.7 45.1
1+2 CHD (0-11,99) (0-3,99) 45.1 51.7 61.6 71.5 51.7 45.1
1+2 CHD (0-11,99) (4-11,99) 56.1 64.3 76.7 89.1 64.3 56.1
2+1 CHD (0-3,99) 45.1 51.7 61.6 71.5 51.7 45.1
2+1 CHD (4-11,99) 56.1 64.3 76.7 89.1 64.3 56.1
2+2 CHD (0-3,99) (0-3,99) 45.1 51.7 61.6 71.5 51.7 45.1
2+2 CHD (0-3,99) (4-11,99) 56.1 64.3 76.7 89.1 64.3 56.1
2+2 CHD (4-11,99) (4-11,99) 66 75.9 90.7 105.6 75.9 66
3+1 CHD (0-3,99) 59.4 68.2 81.4 94.6 68.2 59.4
3+1 CHD (4-11,99) 70.4 80.8 96.5 112.2 80.8 70.4

Во цените не е вклучена задолжителна туристичка такса од 2еур по лице на ден и 1еур за деца од 2-11,99год

Минимум престој од 2 ноќевања

Политика на отказ на резервација:

До 11 дена пред пристигање – без пенали, по овој период 100% пенали