FROJD HOTEL 4* ШЕНЃИН

You are currently viewing FROJD HOTEL 4* ШЕНЃИН

Хотелот е 50 м од плажата и располага со бесплатен и приватен паркинг и бар и 24 часовна рецепција. Собите располагаат со клима уред и беспатен Wi-Fi и секоја соба има сопствен тоалет, гардеробер, бирно и ТВ.Најблискиот аеродром е на 50 км од самиот хотелот.

 

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ЕУР, ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ОД 61,8МКД

FROJD HOTEL / 4 * / SHENGJIN
НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 01.01.2021
31.05.2021
01.06.2021
30.09.2021
ЦЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
STANDARD ROOM
DOUBLE 38 44
SINGLE 26 30
TRIPLE 47 56.1
2+1 CHD (0-2,99) 38 44
2+1 CHD (3-9,99) 47 55
2+2 CHD (0-2,99) (0-2,99) 38 44
2+2 CHD (0-2,99) (3-9,99) 47 55
2+2 CHD (3-9,99) (3-9,99) 55 65
3+1 CHD (0-2,99) 47 56.1
3+1 CHD (3-9,99) 56 67.1
DELUXE ROOM
DOUBLE 42 48.4
SINGLE 31 35.2
TRIPLE 53 62.7
2+1 CHD (0-2,99) 42 48.4
2+1 CHD (3-9,99) 53 60.5
2+2 CHD (0-2,99) (0-2,99) 41.8 48.4
2+2 CHD (0-2,99) (3-9,99) 53 60.5
2+2 CHD (3-9,99) (3-9,99) 62 71.5
3+1 CHD (0-2,99) 53 62.7
3+1 CHD (3-9,99) 64 74.8
FAMILY ROOM
DOUBLE 44 55
TRIPLE 46.2 56.1
2+1 CHD (0-2,99) 44 55
2+1 CHD (3-9,99) 44 55
2+2 CHD (0-2,99) (0-2,99) 58.3 73
2+2 CHD (0-2,99) (3-9,99) 58.3 73
2+2 CHD (3-9,99) (3-9,99) 58.3 73
3+1 CHD (0-2,99) 61 74
3+1 CHD (3-9,99) 61 74
3+2 CHD (0-2,99) (0-2,99) 61 74
3+2 CHD (0-2,99) (3-9,99) 67.1 82
3+2 CHD (3-9,99) (3-9,99) 74 90.2
DELUXE FAMILY
DOUBLE 51 62
TRIPLE 53 63
2+1 CHD (0-2,99) 51 62
2+1 CHD (3-9,99) 51 62
2+2 CHD (0-2,99) (0-2,99) 67.1 82
2+2 CHD (0-2,99) (3-9,99) 67.1 82
2+2 CHD (3-9,99) (3-9,99) 67.1 82
3+1 CHD (0-2,99) 69.3 83
3+1 CHD (3-9,99) 69.3 83
3+2 CHD (0-2,99) (0-2,99) 69.3 92
3+2 CHD (0-2,99) (3-9,99) 77 92
3+2 CHD (3-9,99) (3-9,99) 85 101.2
RELEASE DAYS 1 3

Во цената не е вклучена задолжителна туристичка такса по лице на ден од 2еур, дете од 2-11,99год – 1еур на ден

 

Минимум престој од 2 ноќевања

Политика на отказ на резервација:

До 8 дена пред поаѓање – без пенали , од 7 до 0 дена пред пристигање – 100% пенали