Fontana 4* – Водици

You are currently viewing Fontana 4* – Водици

Специјална понуда од Fontana 4*

 

ВОДИЦИ

HOTEL FONTANA 4* VRNJACKA BANJA
2 деца до 11,99 години ГРАТИС
Teрмин 18.01-21.01.2024

Цените се дадени за Пакет за 2 лица

Тип на Соба

Kaпацитет на соба

Пакет 2 ноќи

Superior Double Room

2 Аdl + 1 Chd 6,99

(share beds with parents)

215€

Superior Double Room with Balcony

2 Аdl + 1 Chd 6,99

(share beds with parents)

235€

Superior Aparment / Family Aparment

2 ADL + 2 CHD / 3 ADL + 1 CHD

255€

Stuido / 1 Bed Room Aparment with Balcony

2 ADL + 2 CHD / 3 ADL + 1 CHD

275€

Deluxe Apartment

4 ADL / 2 ADL + 3 CHD

315€

 

Цените се дадени за Пакет за 2 лица

Тип на Соба

Kaпацитет на соба

Пакет 3 ноќи

Superior Double Room

2 Аdl + 1 Chd 6,99

(share beds with parents)

285€

Superior Double Room with Balcony

2 Аdl + 1 Chd 6,99

(share beds with parents)

305€

Superior Aparment / Family Aparment

2 ADL + 2 CHD / 3 ADL + 1 CHD

325€

Stuido / 1 Bed Room Aparment with Balcony

2 ADL + 2 CHD / 3 ADL + 1 CHD

345€

Deluxe Apartment

4 ADL / 2 ADL + 3 CHD

385€

 

Во цената е вклучено:
– Сместување на база Појадок и Вечера;
– Неограничено користење на Wellness Centar;
– Неограничено користње на Фитнес Центар;
– Игротека за деца;
– Надворешен паркинг;

Во цената на пакетот не е вкучено:
– Туристичка такса и хотелско осигурување 1,60€ по лице на ден; Деца до 11,99 години 0,50€ по лице на ден;

За резервации направени под „Non – Refundable “
-100% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже резервација од мометот на правење на резервација;
– Доколку се напушти хотелот предвреме Хотелот не дозволува поврат на неискористени средства