EUPHORIA CLUB HOTEL & SPA 4* – Borovec

You are currently viewing EUPHORIA CLUB HOTEL & SPA 4* – Borovec

Early Booking Discount понуда од Euphoria Club 4*

 

EUPHORIA CLUB 4* BOROVETS              www.borovetseuphoria.com

1

16.12.2021
27.12.2021

28.12.2021
03.01.2022

04.01.2022
31.01.2022

01.02.2022
14.02.2022

15.02.2022
28.02.2022

01.03.2022
04.04.2022

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

STUDIO

 

SINGLE ROOM

82

148

82

95

95

65

STUDIO 2 ADULTS

85

151

85

107

98

74

SGL 1+1 CHD (0-1,99)

83

149

83

96

96

66

ST2AD 1+1 CHD (2-11,99)

85

151

85

107

98

74

1 BEDROOM APARTMENT

 

APARTMENT 2AD

120

187

120

142

133

87

APARTMENT 2AD+EXTRA BED

155

243

155

183

175

121

APARTMENT 2AD+EXTRA BED [2. ADL]

189

300

189

225

216

156

APT2 1+1 CHD (2-11,99)

120

187

120

142

133

87

APT2 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

121

188

121

143

134

88

APT2 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

121

188

121

143

134

88

APT2 2+1 CHD (0-1,99)

121

188

121

143

134

88

APT2 2+1 CHD (2-11,99)

121

188

121

143

134

88

APT2 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

122

189

122

144

135

89

APT2 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

145

222

145

176

167

111

2 BEDROOM APARTMENT

 

APARTMENT 3 AD

220

320

220

297

240

157

APARTMENT 3 AD+EXTRA BED

254

377

254

338

281

191

APARTMENT 3 AD+EXTRA BED [2. ADL]

289

433

289

379

322

226

APT3 2+1 CHD (2-11,99)

220

320

220

297

240

157

APT3 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

221

321

221

298

241

158

APT3 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

221

321

221

298

241

158

APT3 3+1 CHD (2-11,99)

221

321

221

298

241

158

APT3 3+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

222

322

222

299

242

159

APT3 3+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

244

355

244

330

273

181

Полупансион

11

11

11

11

11

11

деца од 2-11.99 год.

6

6

6

6

6

6

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ 1

Од 4 до 7 дена 1 ноќ

Од 4 до 7 дена 1 ноќ

Од 4 до 7 дена 1 ноќ

Од 4 до 7 дена 1 ноќ

Од 4 до 7 дена 1 ноќ

Од 4 до 7 дена 1 ноќ

Отказ 1

Под 3 дена

2 ноќи

Под 3 дена

2 ноќи

Под 3 дена

2 ноќи

Под 3 дена

2 ноќи

Под 3 дена

2 ноќи

Под 3 дена

2 ноќи

No Show

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Минимум престој

1

3

1

1

1

1

Доплата за Новогодишна Вечера 85 ЕУР за возрасни и 45 ЕУР за дева од 2-11.99 год.

Цената вклучува: затворен базен, интернет, подземен паркинг

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2021 20% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 01.11.2021 10% ПОПУСТ