ETER HOTEL 4* ДРАЧ

You are currently viewing ETER HOTEL 4* ДРАЧ

Хотелот располага со ресторан, бесплатен и приватен паркинг, базен и фитнес центар. Рецепција достапна 24 часа, собна послуга и можност за промена на валутата за гостите на хотелот. Собите се опремени со клима уред, сателитска ТВ, бокал за чај, туш, фен и биро и гардеробер. Аеродромот е одалечен на 26 км.

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ЕУР, ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ОД 61,8МКД

ETER HOTEL 4* DURRES
НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 01.01.2021
31.05.2021
01.06.2021
30.06.2021
01.07.2021
15.07.2021
16.07.2021
25.08.2021
26.08.2021
14.09.2021
15.09.2021
31.12.2021
ЦЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
STANDARD LAND VIEW
DOUBLE 57.2 57.2 63.8 79.2 63.8 57.2
SINGLE 55 55 60.5 75.9 60.5 55
STANDARD SIDE SEA VIEW
DOUBLE 63.8 63.8 72.6 94.6 72.6 63.8
SINGLE 60.5 60.5 70.4 91.3 70.4 60.5
DELUXE SIDE SEA VIEW
DOUBLE 68.2 68.2 88 110 88 68.2
TRIPLE 92.4 92.4 112.2 135.3 112.2 92.4
2+1 CHD (0-11,99) 68.2 68.2 88 110 88 68.2
2+2 CHD (0-11,99) (0-1,99) 68.2 68.2 88 110 88 68.2
2+2 CHD (0-11,99) (2-11,99) 85.8 85.8 105.6 127.6 105.6 85.8
DELUXE SEA VIEW
DOUBLE 79.2 79.2 105.6 129.8 105.6 79.2
TRIPLE 102.3 102.3 128.7 155.1 128.7 102.3
2+1 CHD (0-11,99) 79.2 79.2 105.6 129.8 105.6 79.2
2+2 CHD (0-11,99) (0-1,99) 79.2 79.2 105.6 129.8 105.6 79.2
FAMILY SEA VIEW
DOUBLE 94.6 94.6 121 151.8 121 94.6
TRIPLE 118.8 118.8 145.2 174.9 145.2 118.8
2+1 CHD (0-11,99) 94.6 94.6 121 151.8 121 94.6
2+2 CHD (0-11,99) (0-1,99) 94.6 94.6 121 151.8 121 94.6
2+2 CHD (0-11,99) (2-11,99) 112.2 112.2 138.6 169.4 138.6 112.2
SUITE WITH TERRACE AND SEA VIEW
DOUBLE 94.6 94.6 121 151.8 121 94.6
TRIPLE 118.8 118.8 145.2 174.9 145.2 118.8
2+1 CHD (0-11,99) 94.6 94.6 121 151.8 121 94.6
EXCECUTIVE SUITE SEA VIEW
DOUBLE 99 121 156.2 193.6 156.2 99
TRIPLE 125.4 145.2 181.5 217.8 181.5 125.4
2+1 CHD (0-11,99) 99 121 156.2 193.6 156.2 99
2+2 CHD (0-11,99) (0-1,99) 99 121 156.2 193.6 156.2 99
2+2 CHD (0-11,99) (2-11,99) 116.6 138.6 173.8 211.2 173.8 116.6
RELEASE DAYS 1 1 1 1 1 1

Минимум престој од 2 ноќевања

Политика на отказ на резервација:

До 15 дена пред пристигање – без пенали

од 14 до 0 дена пред пристигање – 100% пенали