CRONWELL SERMILLA RESORT 5*

You are currently viewing CRONWELL SERMILLA RESORT 5*

 

Хотелот се наоѓа на сама плажа во Псакудиа, веднаш на почетокот на втортиот крак Ситонија.

Опис: отворен базен ,сауна, фитнес, СПА центар, масажа, мини клуб, ресторан, бар, WI-FI,  приватна плажа, анимација , спортски игралишта

Соби: САТ ТВ ,клима, мини бар, сеф, балкон, фен, телефон.

 

Cronwell Sermilia Resort 5 * Psakoudia / Chalkidiki-Sithonia
ЦЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН
Капацитет 25.04.19-23.05.19 24.05.19-13.06.19 14.06.19-04.07.19 05.07.19-25.07.19 26.07.19-01.09.19 02.09.19-15.09.19 16.09.19-29.09.19 30.09.19-13.10.19
СВИТ
2 Возрасни лица 174.9 212.3 264 310.2 360.8 294.8 264 174.9
3 Возрасни лица 218.9 266.2 330 388.3 451 368.5 330 218.9
3 Возр+1 Дете(0-1) 218.9 266.2 330 388.3 451 368.5 330 218.9
3 Возр +1 Дете(2-11) 218.9 266.2 330 388.3 451 368.5 330 218.9
2 Возр +1 Дете(0-1) 174.9 212.3 264 310.2 360.8 294.8 264 174.9
2 Возр +1 Дете(2-11) 174.9 212.3 264 310.2 360.8 294.8 264 174.9
2 Возр +2 Деца(0-1) 174.9 212.3 264 310.2 360.8 294.8 264 174.9
2 Возр +2 Деца(0-1)(2-11) 174.9 212.3 264 310.2 360.8 294.8 264 174.9
2 Возр +2 Деца(2-11) 201.3 244.2 303.6 357.5 415.8 339.9 303.6 201.3
ФАМИЛИЈАРЕН СВИТ
2 Возрасни лица 278.3 361.9 412.5 449.9 526.9 449.9 412.5 278.3
3 Возрасни лица 278.3 361.9 412.5 449.9 526.9 449.9 412.5 278.3
3 Возр+1 Дете(0-1) 278.3 361.9 412.5 449.9 526.9 449.9 412.5 278.3
3 Возр +1 Дете(2-11) 278.3 361.9 412.5 449.9 526.9 449.9 412.5 278.3
2 Возр +1 Дете(0-1) 278.3 361.9 412.5 449.9 526.9 449.9 412.5 278.3
2 Возр +1 Дете(2-11) 278.3 361.9 412.5 449.9 526.9 449.9 412.5 278.3
2 Возр +2 Деца(0-1) 278.3 361.9 412.5 449.9 526.9 449.9 412.5 278.3
2 Возр +2 Деца(0-1)(2-11) 278.3 361.9 412.5 449.9 526.9 449.9 412.5 278.3
2 Возр +2 Деца(2-11) 278.3 361.9 412.5 449.9 526.9 449.9 412.5 278.3
ДВОКРЕВЕТНА СОБА СО ПОГЛЕД НА МОРЕ
2 Возрасни лица 134.2 162.8 202.4 237.6 277.2 226.6 202.4 134.2
3 Возрасни лица 168.3 203.5 253 297 346.5 283.8 253 168.3
2 Возр +1 Дете (0-1) 134.2 162.8 202.4 237.6 277.2 226.6 202.4 134.2
2 Возр +1 Дете (2-11) 134.2 162.8 202.4 237.6 277.2 226.6 202.4 134.2
2 Возр +2 Деца (0-1) 134.2 162.8 202.4 237.6 277.2 226.6 202.4 134.2
2 Возр +2 Деца (0-1)(2-11) 134.2 162.8 202.4 237.6 277.2 226.6 202.4 134.2
2 Возр +2 Деца(2-11) 155.1 188.1 233.2 273.9 319 260.7 233.2 155.1
СВИТ СО ПОГЛЕД НА МОРЕ
2 Возрасни лица 200.2 244.2 303.6 356.4 414.7 338.8 303.6 200.2
3 Возрасни лица 250.8 305.8 379.5 445.5 519.2 423.5 379.5 250.8
3 Возр+1 Дете(0-1) 250.8 305.8 379.5 445.5 519.2 423.5 379.5 250.8
3 Возр +1 Дете(2-11) 250.8 305.8 379.5 445.5 519.2 423.5 379.5 250.8
2 Возр +1 Дете(0-1) 200.2 244.2 303.6 356.4 414.7 338.8 303.6 200.2
2 Возр +1 Дете(2-11) 200.2 244.2 303.6 356.4 414.7 338.8 303.6 200.2
2 Возр +2 Деца(0-1) 200.2 244.2 303.6 356.4 414.7 338.8 303.6 200.2
2 Возр +2 Деца(0-1)(2-11) 200.2 244.2 303.6 356.4 414.7 338.8 303.6 200.2
2 Возр +2 Деца(2-11) 231 281.6 349.8 410.3 477.4 390.5 349.8 231
ДВОКРЕВЕТНА СТАНДАРД СОБА
2 Возрасни лица 116.6 141.9 176 206.8 240.9 196.9 176 116.6
3 Возрасни лица 146.3 178.2 220 258.5 301.4 246.4 220 146.3
2 Возр +1 Дете (0-1) 116.6 141.9 176 206.8 240.9 196.9 176 116.6
2 Возр +1 Дете (2-11) 116.6 141.9 176 206.8 240.9 196.9 176 116.6
2 Возр +2 Деца (0-1) 116.6 141.9 176 206.8 240.9 196.9 176 116.6
2 Возр +2 Деца (0-1)(2-11) 116.6 141.9 176 206.8 240.9 196.9 176 116.6
2 Возр +2 Деца(2-11) 134.2 163.9 202.4 238.7 277.2 226.6 202.4 134.2
Минимум престој 3 3 4 5 5 4 3 2