Cora Hotel & Spa Resort 5*

You are currently viewing Cora Hotel & Spa Resort 5*

Early Booking Discount понуда од Cora Hotel & Spa Resort 5*

 

CORA HOTEL & SPA RESORT 5* AFITOS

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

10

01.05-21.05

28.09-14.10

22.05-05.06

18.09-27.09

06.06-23.06

05.09-17.09

24.06-07.07

29.08-04.09

08.07-22.07

23.07-28.08

15.10-31.10

Deluxe Room Sea View Private Pool

157

165

177

185

209

225

140

Deluxe Room Sea View Sharing Pool

133

142

154

162

178

202

117

Executive Room Forest View

99

107

119

127

143

167

83

Promo Deluxe Room

93

101

113

121

137

162

77

Deluxe Room Sea View

110

118

131

139

155

179

94

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Junior Suite Sea View

151

159

171

179

195

219

135

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Junior Suite Sea Viiew Private Pool

191

199

211

219

236

260

175

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

One Bedroom Suite Sea View

168

176

188

196

213

237

152

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Четврто лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

One Bedroom Suite Sea View Private Pool

203

211

227

231

247

272

187

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Panoramic One Bedroom Suite Sea View Private Pool & Jacuzzi

260

268

281

289

305

329

244

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Panoramic Two Bedroom Suite Sea View Private Pool & Jacuzzi

387

395

408

416

432

456

371

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Четврто лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

3 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Panoramic Two Bedroom Suite Sea View Private Pool & Jacuzzi

330

338

350

358

374

398

314

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Четврто лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

3 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

Deluxe Room Sea View Private Pool

191

199

211

220

236

260

175

Deluxe Room Sea View Sharing Pool

168

176

188

196

213

237

152

Executive Room Forest View

134

142

154

162

178

202

117

Promo Deluxe Room

128

136

148

156

172

196

112

Deluxe Room Sea View

145

153

165

173

190

214

129

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Junior Suite Sea View

185

194

206

214

230

254

169

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Junior Suite Sea Viiew Private Pool

226

234

246

254

270

295

210

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

One Bedroom Suite Sea View

203

211

227

231

247

272

187

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Четврто лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

One Bedroom Suite Sea View Private Pool

237

246

258

266

282

306

221

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Panoramic One Bedroom Suite Sea View Private Pool & Jacuzzi

295

303

315

323

340

364

279

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Panoramic Two Bedroom Suite Sea View Private Pool & Jacuzzi

422

430

442

450

466

491

406

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Четврто лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

3 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Panoramic Two Bedroom Suite Sea View Private Pool & Jacuzzi

364

373

385

393

409

433

348

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Четврто лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

3 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Минимум престој

3

3

5

5

5

5

1

Stayover tax 4 EUR по соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Cancelled 3-7 days before check-in 50% of total amount

Cancelled 1-2 days before check-in 100% of total amount

Non show 100% of total amount

Early departure 100% of total amount

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈАДО 28.02.2023 25% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2023 20% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.04.2023 15% ПОПУСТ

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ