Samokov 4*

Early Booking Discount понуда од Samokov 4*       SAMOKOV 4* BOROVETS                                                                       www.samokov.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 1 10.12.2022 18.12.2022 19.12.2022 27.12.2022 28.12.2022…

Коментарите се исклучени на Samokov 4*

Flora Complex 4*

Early Booking Discount понуда од Flora Complex 4*   FLORA COMPLEX 4* BOROVETS                                 www.florahotel.bg ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН   01.12.2022 17.12.2022 18.12.2022 23.12.2022 24.12.2022 03.01.2023 04.01.2023…

Коментарите се исклучени на Flora Complex 4*

Alpin 4*

Регуларна понуда од Alpin 4*              ALPIN 4* BOROVETS                      www.alpinborovets.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 1 18.12.2022 06.03.2023 07.03.2023 31.03.2023 01.04.2023 30.04.2023 STANDARD ROOM DOUBLE…

Коментарите се исклучени на Alpin 4*

Persey Flora Apartments

Early Booking Discount понуда од Persey Flora Apartmen FLORA PERSAY APARTMENTS 4* BOROVETS                 www.persey.eu ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН – НОЌЕВАЊЕ   1 01.12.2022 16.12.2022 17.12.2022 24.12.2022 25.12.2022 08.01.2023 09.01.2023 03.02.2023 04.02.2023…

Коментарите се исклучени на Persey Flora Apartments

Euphoria Club 4*

Early Booking Discount понуда од Euphoria Club 4*   EUPHORIA CLUB 4* BOROVETS                 www.borovetseuphoria.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 4/1 16.12.2022 27.12.2022 28.12.2022 03.01.2023 04.01.2023…

Коментарите се исклучени на Euphoria Club 4*

Breza 3*

Early Booking Discount понуда од Breza 3*   BREZA 3* BOROVETS                                www.borovetz-resort.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 1 01.12.2022 23.12.2022 24.12.2022 05.01.2023 06.01.2023 06.03.2023 07.03.2023…

Коментарите се исклучени на Breza 3*

Yagoda Villas 3*

Early Booking Discount понуда од Yagoda Villas 3*     YAGODA VILLAS 3* BOROVETS                     www.borovetz-resort.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ 1 01.12.2022 23.12.2022 24.12.2022 05.01.2023 06.01.2023 15.03.2023…

Коментарите се исклучени на Yagoda Villas 3*

Royal Plaza 2*

Early Booking Discount понуда од Royal Plaza 2*   ROYAL PLAZA 2* BOROVETS ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ 1 01.12.2022 25.12.2022 26.12.2022 08.01.2023 09.01.2023 31.01.2023 01.02.2023…

Коментарите се исклучени на Royal Plaza 2*

Edelweiss 3*

Early Booking Discount понуда од Edelweiss 3*   EDELWEISS 3* BOROVETS                                                    www.edelweissborovets.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 1 01.12.2022 22.12.2022 23.12.2022 29.12.2022 30.12.2022 02.01.2023 03.01.2023 14.01.2023 15.01.2023…

Коментарите се исклучени на Edelweiss 3*

Bor 3*

Early Booking Discount понуда од Bor 3*   BOR 3* BOROVETS                                                         www.hotelbor-borovets.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 1 01.12.2022 22.12.2022 23.12.2022 29.12.2022 30.12.2022 02.01.2023 03.01.2023 14.01.2023 15.01.2023…

Коментарите се исклучени на Bor 3*

Festa Winter Palace 5*

Early Booking Discount понуда од Festa Winter Palace 5*   FESTA WINTER PALACE 5* BOROVETS                 www.festahotels.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 1 01.12.2022 22.12.2022 23.12.2022…

Коментарите се исклучени на Festa Winter Palace 5*

Malina Villas 3* Borovets

Early Booking Discount понуда од Malina Villas 3* Borovets     MALINA VILLAS 3* BOROVETS                     www.borovetz-resort.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ 1 01.12.2022 23.12.2022 24.12.2022 05.01.2023 06.01.2023 15.03.2023…

Коментарите се исклучени на Malina Villas 3* Borovets

Yastrebets 4*

Early Booking Discount понуда од Yastrebets 4*   YASTREBETS 4* BOROVETS                                                                       www.hotelyastrebets.bg Period Valid ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК SGL ROOM     DBL ROOM   Junior…

Коментарите се исклучени на Yastrebets 4*