СКИЈАЊЕ ВО ТУРЦИЈА – АВТОБУС

СКИЈАЊЕ ВО ТУРЦИЈА ЦЕНИ ОД 269 ЕВРА ПО ЛИЦЕ   За првпат во нашата понуда, скијање во Турција. На само 36км јужно од Бурса се наоѓа еден од најпознатите зимски…

Коментарите се исклучени на СКИЈАЊЕ ВО ТУРЦИЈА – АВТОБУС