НАПРАВИ САМ ПАТУВАЊЕ

Направи Сам Патување е уникатно патување направено по вашите желби и интереси . Сите оние искуства , места, патувања кои што би сакале од веќе креираните тури би можеле да…

Коментарите се исклучени на НАПРАВИ САМ ПАТУВАЊЕ

ИСТОРИСКО ПАТУВАЊЕ

ДЕН 1 Собир на групата во утринските часови во зависност од местото на поаѓање Битола или Прилеп. Историското патување го започнуваме со локален водич и посета на Могилата на непобедените…

Коментарите се исклучени на ИСТОРИСКО ПАТУВАЊЕ

ГАСТРОНОМСКА ТУРА

ДЕН 1 Собир на групата во утринските часови во зависност од местото на поаѓање Битола или Прилеп. Патувањето го продолжуваме со посета на Винарија Сари поточно Бутик Винарија на територијата…

Коментарите се исклучени на ГАСТРОНОМСКА ТУРА

АДРЕНАЛИНСКА ТУРА

ДЕН 1  Собир на групата во утринските часови во зависност од местото на поаѓање Битола или Прилеп. Нашето патување го започнуваме во Прилеп потпочно со качување по Марковите Кули прогласен…

Коментарите се исклучени на АДРЕНАЛИНСКА ТУРА

CRAFT TRIP

  ДЕН 1 Собир на групата во утринските часови во зависност од местото на поаѓање Битола или Прилеп. Патувањето го продолжуваме со посета на Винарија Сари поточно Бутик Винарија на…

Коментарите се исклучени на CRAFT TRIP

CITY BREAK

ДЕН 1 Собир на групата во утринските часови во зависност од местото на поаѓање Битола или Прилеп. Нашето патување го започнуваме со локален водич и посета на Могилата на непобедените…

Коментарите се исклучени на CITY BREAK