ОРГАНИЗИРАН ПРЕВОЗ ОД МАКЕДОНИЈА ЗА ВАЛОНА, САРАНДА И КСАМИЛ

Град на поаѓање Место на поаѓање Време на поаѓање Велес Макпетрол кружен тек 00:00 Скопје Хотел Вип 00:30 Тетово Макпетрол на излез 01:15 Гостивар Бунар петрол 01:45 Кичево Лук Оил…

Коментарите се исклучени на ОРГАНИЗИРАН ПРЕВОЗ ОД МАКЕДОНИЈА ЗА ВАЛОНА, САРАНДА И КСАМИЛ

Miraggio Thermal Spa Resort 5*

Хотел Miraggio Thermal Spa Resort 5* е сосема нов луксузен комплекс кој се наоѓа во близина на плажата Паљури една од најубавите плажи на првиот крак . Во близина се…

Коментарите се исклучени на Miraggio Thermal Spa Resort 5*

ШОПИНГ ТУРА ВО СОЛУН 07.03.2020

Состанок на групата во 04:45 часот пред спортската сала “Младост”. Поаѓање во 05:00 часот за Солун. Денско возење со попатни одмори и царински формалности. Пристигнување во центарот на Солун околу…

Коментарите се исклучени на ШОПИНГ ТУРА ВО СОЛУН 07.03.2020

МАНАСТИР ЗРЗЕ 11.11.2018

11-11-2018 Недела –Посета на манастирот Свето Преображение Зрзе  Манастирот Св. Преображение или познат како манастир Зрзе, се наоѓа околу 25км западно од Прилеп.Подигнат е на една рамнина н ад селото…

Коментарите се исклучени на МАНАСТИР ЗРЗЕ 11.11.2018