ДУБАИ – 4 ноќи – СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА

Дубаи, град на луксузот, раскошот, рај од иднината кој ве чека да го откриете ... 5 ДЕНА / 4 НОЌЕВАЊА – АВИОНСКИ ПРЕВОЗ ЦЕНИ од 439€

Коментарите се исклучени на ДУБАИ – 4 ноќи – СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА