КУБА – ВАРАДЕРО И ХАВАНА 2021

КУБА – ВАРАДЕРО И ХАВАНА   Пакет аранжман: 7 ALL Inclusive + 2 BB, авионски превоз, трансфер, 2 екскурзии и aгенциски претставник Термин: 08.02.2021-18.02.2020 Куба - Необичен остров каде што…

Коментарите се исклучени на КУБА – ВАРАДЕРО И ХАВАНА 2021

РАЈСКИОТ ОСТРОВ ЗАНЗИБАР

РАЈСКИОТ ОСТРОВ ЗАНЗИБАР 09.03 - 20.03.2020 9 ноќевања во Coral Reef Beach Resort + авионски превозод СКОПЈЕ + трансфер Занзибар - дестинација која од секогаш претставувала спој на мистерија и егзотика, привлекувајќи со својата недопрена природа и…

Коментарите се исклучени на РАЈСКИОТ ОСТРОВ ЗАНЗИБАР