ПАРАЛИЈА – Хотел Мелбурн

ПАРАЛИЈА – Хотел Мелбурн   Паралиа е град кој живее цела година, а преку лето и 24 часа во денот. Крајно динамичен и содржаен, овој туристички град со години претставува…

Коментарите се исклучени на ПАРАЛИЈА – Хотел Мелбурн

Вила Атина

ПАРАЛИА е сместена во прегратките на планината на 12-те богови Олимп и претставува прекрасна комбинација на планината и морето. Паралиа е идеално место за патници кои сакаат да уживаат во…

Коментарите се исклучени на Вила Атина