ВИЛА ВАСИЛИС 2 – НЕИ ПОРИ

ЛЕТО 2022 – НЕИ ПОРИ НЕИ ПОРИ претставува едно од најурбанизираните места, со долга и широка песочна плажа, паркови, ресторани, кафетерии, луна парк,…Тоа е една од најбараните дестинации. ВИЛА ВАСИЛИС во центарот на…

Коментарите се исклучени на ВИЛА ВАСИЛИС 2 – НЕИ ПОРИ

ВИЛА ГЕОРГИЈА – НЕИ ПОРИ

ЛЕТО 2022 – НЕИ ПОРИ ВИЛА ГЕОРГИЈА на сама плажа, располага со 1/4 студио, апартман 1/3 + 2 со поглед према море и апартман дуплекс 1/3+1/3 за две фамилии (кревети грчки…

Коментарите се исклучени на ВИЛА ГЕОРГИЈА – НЕИ ПОРИ

Villa ADONIS – НЕИ ПОРИ 2022

НЕИ ПОРИ – едно од најурбанизираните места во Пиериа, идеално за фамилијарен одмор. Основни карактеристики на Неи Пори се долга и широка песочна плажа, паркови и зеленило, широки улици, ресторани и…

Коментарите се исклучени на Villa ADONIS – НЕИ ПОРИ 2022

ВИЛА ВАСИЛИС – НЕИ ПОРИ

Локација: Вилата се наоѓа во новиот дел од Неи Пори, на 200 метри од плажата. Опис: Убаво украсена, уредна и чиста куќа, има лоби и соба за багаж и тоалет…

Коментарите се исклучени на ВИЛА ВАСИЛИС – НЕИ ПОРИ