VILA MEGALI ALANA

Вила MEGALI ALANA – „Б“ категорија се наоѓа во Скотина, мало место, оддалечено 20-на км. од Катерини и на околу 5 км. од Лептокарија и Сан Пантелејмон. Мирно и прекрасно место, идеално за…

Коментарите се исклучени на VILA MEGALI ALANA