VILA DIMITRIS

Локација: Вилата е на 60 метри од морето и плажата, на почетокот на Платамона во однос на Неи Пори. Опис: Вила, скромна, но многу вкусно украсена. Во приземјето на вилата…

Коментарите се исклучени на VILA DIMITRIS